Ηλιάνα Μαυρομάτη για Βασίλη Μπισμπίκη: «Το ερωτικό κομμάτι τελικά λειτουργεί με ένα πολύ σουρεαλιστικό τρόπο»

Ηλιάνα Μαυρομάτη για Βασίλη Μπισμπίκη: «Το ερωτικό κομμάτι τελικά λειτουργεί με ένα πολύ σουρεαλιστικό τρόπο»

«Είχα μια ανασφάλεια για το πώς θα λειτουργήσει» είπε η ηθοποιός για το «Αυτή η νύχτα μένει»

zeta-bibsbikis-4324__1_
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε συνέντευξη στο pod.gr, όπου συζήτησε για τους γονείς της, τη Λίλα Καφαντάρη και τον Βασίλη Μαυρομάτη, για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», την εμπειρία και τον ρόλο της, καθώς και την αγάπη που δέχεται από τους θαυμαστές.

«Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι ότι τους αρέσει συνολικά η σειρά, δεν είναι μόνο προσωπική η επιτυχία. Γουστάρουν, τους αρέσει πάρα πολύ η ατμόσφαιρα, ο κόσμος, η εποχή, οι ηθοποιοί», είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι όταν επισκέφθηκε την εταιρεία παραγωγής, πριν γίνει η πρόταση, είδε πάνω στο γραφείο ένα κείμενο με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει» και σκέφθηκε «α τι ωραίο που θα ήταν Παναγίτσα μου αυτό» και χάρηκε πολύ όταν τελικά πήρε τον ρόλο στη σειρά.
afti_i_nixta_menei-4343
Σχετικά με τις αγαπημένες της σκηνές, η ηθοποιός απάντησε: «Όσο περνά ο καιρός νομίζω ότι οι σκηνές που δεν θα ξεχάσω είναι οι σκηνές πάνω στην πίστα, είναι κάτι που ίσως να μην ξαναζήσω. Έχει μια ελευθερία αυτός ο χώρος, μια απενοχοποίηση της νύχτας, του αλκοόλ, της μουσικής, του στίχου που είναι ελαφρύς αλλά έχει κι ένα βάθος. Έχει το θαυμασμό και σε επίπεδο σεξουαλικότητας ακόμη και την ελεύθερη έκφραση αυτού του θαυμασμού. Έχει και μια περίεργη μέθη που χωρίς να έχεις πιει είναι λίγο σαν να είσαι μεθυσμένος. Είναι το παιχνίδι που γίνεται με τον κόσμο που το ζεις στο θέατρο ως ηθοποιός αλλά είναι πολύ πιο περιορισμένο το πλαίσιο σε μια παράσταση από αυτό που συμβαίνει πάνω στην πίστα. Μαγικό πράγμα, μαγικό».

Όσον αφορά τον έρωτα ανάμεσα στη Ζέτα και στον Στρατή που τον υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Ηλιάνα Μαυρομάτη, ανέφερε: «Τον Βασίλη δεν τον ήξερα αλλά τον θαύμαζα. Είχα μια ανασφάλεια για το πώς θα λειτουργήσει το ερωτικό κομμάτι και τελικά λειτουργεί με ένα πολύ σουρεαλιστικό τρόπο. Είμαστε δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι φαινομενικά, που κάπου περίεργα συναντιούνται. Νομίζω σε αυτή την αμεσότητα συναντιόμαστε, στον παρορμητισμό, στο ότι και οι δυο χαρακτήρες συνδέονται βαθιά, στο ότι αφήνονται στον έρωτα που τον έχουν ανάγκη για να γιατρευτούν κιόλας σε ένα επίπεδο. Είναι μοιραία, ακραία συνάντηση».

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με την Ηλιάνα Μαυρομάτη να τραγουδά το ομότιτλο τραγούδι της σειράς.

Ειδήσεις σήμερα:

Στενεύει ο κλοιός για τον Γεωργούλη - Πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες

Βίντεο: Τουλάχιστον ένας νεκρός και πέντε τραυματίες στην κατάρρευση πάρκινγκ στη Νέα Υόρκη

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος είναι ο τελευταίος του τάκου πριν την ένωση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης