Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι που διεκδικούν τη νίκη στο «MasterChef»

Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι που διεκδικούν τη νίκη στο «MasterChef»

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου «MasterChef» και το έπαθλο των 50.000 ευρώ

mastercheftelikos_cleanup__1_
Η ημέρα Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2023 έφτασε και οι δύο φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Ανάμεσα στους 34 υποψήφιους, που μαγείρευαν μέχρι τώρα στους πάγκους του MasterChef, ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να αντέξουν μέχρι τέλους.

masterchef-2023__1_

Κλείσιμο
Η Μαρία Μπέη έχει... παρελθόν με το MasterChef, αφού είχε συμμετάσχει ξανά. Αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Από την άλλη, είναι η πρώτη φορά για τον Νίκο Τράκα σε μαγειρικό διαγωνισμό, όμως έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αφού είναι ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες νίκες φέτος.

Ποιος είναι ο Νίκος Τράκας

Ο Νίκος Τράκας ασχολούταν για χρόνια, ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Όπως έχει αναφέρει ο 29χρονος, αν και προέκυψε εντελώς ξαφνικά, τον βοήθησε ιδιαίτερα στην αποδοχή του εαυτού του.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είχε ποτέ υψηλή αυτοπεποίθηση, λόγω της αλωπεκίας, από την οποία έπασχε.

trakas
«Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο», είχε πει.

Μάλιστα, πλεόν θεωρεί προτέρημά του τη διαφορετική του εικόνα, ενώ έχει κάνει το σώμα του καμβά. Δεν επηρεάζεται από τα αδιάκριτα βλέμματα και δηλώνει πως είναι πολύ οργανωτικός, αλλά και ανταγωνιστικός, όταν χρειάζεται.


Αυτό φάνηκε άλλωστε, από τη συμμετοχή του στο MasterChef, όπου έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, 1 Mystery Box, 3 Τεστ Δημιουργικότητας και το Silver Award, συγκεντρώνοντας συνολικά 14.000 ευρώ.

Ποια είναι η Μαρία Μπέη

Η Μαρία Μπέη επέστρεψε στο MasterChef, αποφασισμένη αυτή τη φορά, να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.

Η 24χρονη που κατάγεται από την Πιερία, από την παιδική της κιόλας ηλικία, γνώριζε ότι μελλοντικά θα ασχολούταν με τη μαγειρική. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε αμέσως σπουδές πάνω στο αντικείμενο και έζησε για ένα διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

_maroia
Το 2020, το MasterChef την έφερε στην Αθήνα. Η παίκτρια μπήκε στον διαγωνισμό, ενώ σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο λόγω του ταλέντου της, όσο και της σχέσης που ανέπτυξε με τον συμπαίκτη της, Δημήτρη Μπέλλο.

Οι δύο συμμετέχοντες μπορεί να μην κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό τότε, όμως κέρδισαν ο ένας τον άλλο. Μέχρι σήμερα είναι μαζί. Αν και κατάφερε κι εκείνος, να μπει στο MasterChef για δεύτερη φορά, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες και αποχώρησε νωρίτερα από τη σύντροφό του.


Στο φετινό MasterChef η Μαρία Μπέη κέρδισε 2 Mystery Box και συνολικά 2.000 ευρώ.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρομακτικό βίντεο: Καταιγίδα «ξήλωσε» τέντα σε εστιατόριο - «Πέταξαν» όσοι την κρατούσαν

Τραμπ μετά τη σύλληψη και την απελευθέρωσή του: «Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί στις εκλογές του 2024»

«Θα σε στείλω στην εντατική»: Πώς τρομοκρατούσε η σπείρα των body builder τα νότια προάστια

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης