MasterChef 2023: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας διεκδικούν τον τίτλο

MasterChef 2023: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας διεκδικούν τον τίτλο

Απόψε στις 21:00, ένας από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ

masterchef__14_
Η βραδιά του Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2023 έφτασε και στο θριαμβευτικό τέλος, ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας θα είναι γεγονός!

Για πρώτη φορά, 34 υποψήφιοι μαγείρεψαν στους πάγκους αυτής της κουζίνας, αλλά η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας ήταν αυτοί που δεν λύγισαν και κατόρθωσαν να αντέξουν μέχρι τέλους σε αυτό τον απίστευτα συναρπαστικό μαγειρικό μαραθώνιο και απόψε, Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21:00, διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2023, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!
Σωτηρης_Κοντιζας__Πανος_Ιωαννιδης_Quique_Dacosta__Λεωνιδας_Κουτσοπουλος
Με έναν κατάμεστο και ενθουσιώδη εξώστη, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους φετινούς φιναλίστ, Μαρία Μπέη και Νίκο Τράκα, για να τους ανακοινώσουν τη δοκιμασία, που θα ολοκληρώσει τον κύκλο του φετινού μαγειρικού ταξιδιού.

Κλείσιμο
Η αυλαία για φέτος πέφτει με τη σημαντικότερη δοκιμασία, που έχει γίνει ως τώρα στην ιστορία του διαγωνισμού! Η κουζίνα του MasterChef 2023 έχει την τιμή να φιλοξενεί τον σπουδαίο Ισπανό chef Quique Dacosta, έναν ζωντανό θρύλο της παγκόσμιας γαστρονομίας, που όχι μόνο μετρά δώδεκα εστιατόρια με επτά αστέρια Michelin συνολικά αλλά η ισπανική κυβέρνηση του έχει απονείμει Χρυσό Μετάλλιο για τη συνεισφορά του στις Καλές Τέχνες! Μόνο εκείνος, ως δημιουργός του πιάτου αντιγραφής, θα βαθμολογήσει τις προσπάθειες των δύο διεκδικητών του φετινού τίτλου σε αυτή τη δοκιμασία.

MasterChef 2023 | trailer 86ου επεισοδίου - Τετάρτη 14.6.2023 - Ο Μεγάλος Τελικός
Αυτή είναι η στιγμή που η Μαρία και ο Νίκος περίμεναν τόσο καιρό και πρέπει να μαγειρέψουν με αυτοσυγκέντρωση, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη!



Ειδήσεις σήμερα:

Τρομακτικό βίντεο: Καταιγίδα «ξήλωσε» τέντα σε εστιατόριο - «Πέταξαν» όσοι την κρατούσαν

Τραμπ μετά τη σύλληψη και την απελευθέρωσή του: «Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί στις εκλογές του 2024»

«Θα σε στείλω στην εντατική»: Πώς τρομοκρατούσε η σπείρα των body builder τα νότια προάστια

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης