Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το «δοκιμαστικό» της στον Λιάγκα και το σχόλιο της Κορινθίου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το «δοκιμαστικό» της στον Λιάγκα και το σχόλιο της Κορινθίου

«Δεν μου αρέσει να συζητάω τα επαγγελματικά μου» είπε η instagrammer  -  «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό» λέει η ηθοποιός

panagiotaroy_korinthiou_proino
Η Μαρία Κορινθίου έχει επιβεβαιώσει την αποχώρησή της από το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και νέες φήμες θέλουν την πρόσφατη εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην εκπομπή, να είναι εκτός από συνέντευξη και ένα δοκιμαστικό. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» η instagrammer αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τη δει το κοινό τηλεοπτικά, ενώ άφησε και το σχόλιό τη για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση συγκεκριμένη. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα επαγγελματικά μου ειδικά πριν κλείσει κάποια δουλειά. Το έχω κάνει και παλαιότερα και επειδή την έχω πατήσει, προτιμώ να το αφήνω έτσι» είπε αρχικά. Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, ανέφερε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και πρέπει να περνάει έναν χωρισμό και έναν πόνο όπως αυτός θέλει. Στην ζωή είναι όλα πιθανά, αυτή την στιγμή δεν είμαστε μαζί, είμαστε καλά όμως, δεν είμαστε τσακωμένοι και κρατάω μόνο τα καλά» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csobo75hlnch)


Κορινθίου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό, ο καθένας με τις επιλογές του»

Την ίδια περίπου ώρα, προβλήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και το σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου, που μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της.

Είπε συγκεκριμένα:  «Έχω ούτως ή αλλιώς δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για του χρόνου;» και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ, να με ενοχλούν (τα δοκιμαστικά). Αν όντως είναι αυτό, υπάρχει χώρος και δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στη συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό πέντε πράγματα να δρομολογούνται για τη νέα σεζόν. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ… Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoc7x0nemqp)

Φωτογραφία: NDPPHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ/ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ



Ειδήσεις σήμερα:

«"Τη βάψαμε όλοι" αν κάτι πάει στραβά με την Τεχνητή Νοημοσύνη» προειδοποιεί ο εφευρέτης του ChatGPT

Σοκολατοποιία Leonidas: Ξεκίνησε από έρωτα πριν 110 χρόνια - Οι «πικρές» περιπέτειες και η ανάκαμψη

Οι 25 ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων: Απέραντες αμμουδιές και καταπράσινα νερά

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης