Σπίτι με το MEGA: Η Κωνσταντίνα και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμηνεύουν το «Η αγάπη θέλει δύο»
Απόψε στις 21:00, στο MEGA - Δείτε το βίντεο
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μάκη Δελαπόρτα και μαζί ξεφυλλίζουν το πολυσέλιδο και συλλεκτικό άλμπουμ του ελληνικού κινηματογράφου.
Μεταξύ άλλων τραγουδιών, θα ακουστεί ένα αγαπημένο ντουέτο ταξιδεύοντας μας πίσω στον χρόνο, στα αγαπημένα λημέρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
«Η αγάπη θέλει δύο» τραγουδήθηκε πρώτη φορά από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην ταινία «Η αρχόντισσα κι ο αλήτης». Σε μουσική Νίκου Μαμαγκάκη και στίχους Ντίνου Δημόπουλου, αυτό το ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι μιλάει για τη σημασία της ένωσης και για τη σημασία του να ξορκίσεις τη μοναξιά μέσα από μια σχέση που αξίζει.
Απόψε στις 21:00 λοιπόν, εκλεκτοί καλεσμένοι θα ανέβουν στη σκηνή. Ανάμεσά τους και οι αγαπημένοι μας Κωνσταντίνα και Γεράσιμος Ανδρεάτος.
Θα κοιταχτούν στα μάτια και θα τραγουδήσουν τα πιο απλά και επαληθευμένα μαθηματικά του κόσμου: «Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.