Ο γιος του Άγγελου Διονυσίου, Στράτος, παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Ερωφίλη Τζάνου. Το ζευγάρι, επίσης, βάφτισε τον γιο του, τη Δευτέρα του Πάσχα.
Φωτογραφίες από τον θρησκευτικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Φιλίππου στο Άλσος Δεξαμενής στη Νίκαια, δημοσιεύτηκαν από τη make up artist της νύφης.
Το ζευγάρι είχε πρώτα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ σε ερώτηση που είχαν κάνει στον Άγγελο Διονυσίου για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, ο τραγουδιστής είχε απαντήσει: «Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι δυο τους ως ζευγάρι. Πιστεύω όμως ότι ίσως κάνουν και θρησκευτικό γάμο μαζί με την βάφτιση του μικρού Άγγελου».
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.