Οι μαρτυρίες των παιδιών που επέζησαν από τη φονική σύγκρουση των τρένων και η αγωνία τους για το αύριο ακούγονται στους «Πρωταγωνιστές».
Ο Μιχάλης, ο Στέργιος, η Ευδοκία και ο Άγγελος περιγράφουν την κόλαση που έζησαν και εξομολογούνται τους εφιάλτες αλλά και τα όνειρά τους.
Μέσα από τις αφηγήσεις τους ξεπροβάλλουν οι άγνωστοι ήρωες που, την νύχτα της σύγκρουσης, στάθηκαν στο πλευρό των τραυματισμένων επιβατών. Ανάμεσα τους ο Γιώργος, ο ξυλοκόπος από το Άγιο Όρος και ο Σωτήρης, ο πρώτος άνδρας της ΕΜΑΚ που μπήκε στο βαγόνι 3.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκινώντας από το γραφείο του σταθμάρχη στη Λάρισα, ξετυλίγει το κουβάρι των ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Η αναποτελεσματικότητα, τα διαχρονικά λάθη των πολιτικών και τα πεταμένα, τελικά, εκατομμύρια των συμβάσεων για την σηματοδότηση, συνθέτουν το παζλ της εκπομπής, που αφιερώνεται στους 56 αδικοχαμένους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 62.
Κλείσιμο
«Πρωταγωνιστές», την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 22:45.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»