Σε αντίθεση με την παίκτρια, που αποχώρησε με ψήφο της ομάδας της, ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε την οικειοθελή του αποχώρηση, μετά από κάποιες πληροφορίες που του μεταφέρθηκαν και τον επηρέασαν ψυχολογικά.
Ο Στάθης Σχίζας υποστήριξε πως η Ελευθερία Ελευθερίου του μετέφερε κάτι αρνητικό για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να τον «αποσυντονίσει» από το παιχνίδι.
Ωστόσο, φαίνεται πως τα κατάφερε, αφού ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από την κόκκινη ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Κλείσιμο
Οι δύο παίκτες έφτασαν στην πατρίδα τους και κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τους περίμεναν εκεί για τις πρώτες τους δηλώσεις, όπως ήταν αναμενόμενο. Απόσπασμα από την επιστροφή τους προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0sf0hct80x)
«Παιδιά, πληροφορήθηκα ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το παιχνίδι. Εδώ θρηνούμε τόσο κόσμο, ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους! Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, ευχαριστώ πολύ», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας, όταν ρωτήθηκε τι ήταν εκείνο που τον έκανε να επιστρέψει από το ριάλιτι επιβίωσης.
Σε ερώτηση που δέχτηκε στη συνέχεια, περί τρίτου προσώπου στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν θέλησε να απαντήσει.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.