Survivor: Χαμός με τη συμπεριφορά του Μπάρτζη και του Σχίζα: Έβαλαν τα κλάματα Κατσούλης και Χανταμπάκης

Survivor: Χαμός με τη συμπεριφορά του Μπάρτζη και του Σχίζα: Έβαλαν τα κλάματα Κατσούλης και Χανταμπάκης

Η κατάσταση στο ριάλιτι επιβίωσης έχει αρχίσει να ξεφεύγει - Δείτε τα βίντεο

survivor-all-star--rrw_cleanup
Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, η συμπεριφορά κάποιων παικτών, φαίνεται να έχει ξεφύγει από τα όρια. 

Mετά τον μεγάλο καβγά ανάμεσα σε Μπάρτζη, Ελευθερίου και Παπαδοπούλου, με τον πρώτο να ρίχνει τα «πυρά» του στην Ελευθερίου και τον Πρίαμο ότι εξαφανίζονται τα βράδια, προκαλώντας αμηχανία ανάμεσα στους παίκτες, υπήρχε και συνέχεια. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqx01y4v3ktd)

Ο Στάθης Σχίζας απευθυνόμενος στον Στέλιο Χανταμπάκη, του είπε πως η συμπεριφορά του αλλάζει μπροστά στις κάμερες και του θυμίζει τον χαρακτήρα που είχε όταν συμμετείχε στο ριάλιτι του 2017.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqwzubvwwypl)

Η συγκεκριμένη φράση δεν έμεινε ασχολίαστη από τους υπόλοιπους παίκτες, με τη Μαριαλένα να απορεί για ποιον λόγο υπενθυμίζει στο κοινό κάτι που συνέβη στο παρελθόν και που δεν έχει όπως είπε και καμία σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα του Στέλιου Χανταμπάκη. «Φοβάται ότι δεν φαίνεται τόσο δημοφιλής έξω» πρόσθεσε η παίκτρια σε δηλώσεις της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqx2dfjzphk9)


Δεν ξέρει τι να πει για τον Μπάρτζη ο Μάριος: «Γελάει χωρίς λόγο, τσιρίζει, ειρωνεύεται»
Πρόβλημα με τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη όμως έχει και ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα του ριάλιτι, δήλωσε: 
«Για τον Νίκο Mπάρζη, τι να πω, δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά προσωπικά σε Survivor. Δεν ξέρω τι έχει πάθει γελάει χωρίς λόγο, πετάγεται και διακόπτει τους πάντες και τα πάντα, δεν ξέρει τι λέει. Έχω καιρό βέβαια που το βλέπω αυτό το σκηνικό απλά τώρα είναι μάλλον στο πικ κι είναι τόσο έντονο. Γελάει, ειρωνεύεται, λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ξέρω τι να πω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqx2geudh1ah)

Λίγο αργότερα στην καλύβα, Σάκης Κατσούλης και Στέλιος Χανταμπάκης συζήτησαν όλα όσα συνέβησαν με τον Σάκη να δείχνει την υποστήριξή του στον συμπαίκτη του, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια δυνατή φιλία. Ωστόσο, οι δύο άντρες δεν άργησαν να βάλουν τα κλάματα με την κατάσταση που επικρατεί.

Ο Σάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πώς δεν έχει μάθει να συμπεριφέρεται έτσι από το σπίτι του και δεν μπορεί να αντέξει μία τέτοια κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Όταν σου κολλάω το πρόσωπο στη μούρη και σου κάνω τσαμπουκά δεν το δέχομαι, τις βρισιές δεν τις δέχομαι, αυτόν τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι, δεν μου ταιριάζουν αυτά, δεν είναι στον τρόπο που με μεγάλωσε οικογένεια μου. Δεν μου ταιριάζουν. Να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πουν κι εκείνη τη στιγμή. Εγώ ήρθα εδώ γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, γιατί μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα , γιατί μπορώ να ακούσω το πρόβλημα του καθενός και να το λύσω, γι'αυτό. Μπήκα γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το 2017 και ήταν το είδωλό μου αγωνιστικά μαζί με τον Ντάνο. Καταλαβαίνεις γιατί μπήκα; Όχι για να μου κολλάνε πρόσωπο με πρόσωπο και να μου λένε αυτά που μου λένε».


Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqx2pen3apax)


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Στέλιος Χαντά Μπακής οποίος είπε: «Βλέπω τώρα αυτή την επίθεση και πραγματικά όχι, απλά δεν μπορώ να το ξαναπεράσω αυτό». Ο παίκτης δεν μπόρεσε να συνεχίσει αυτό που ήθελε να πει, γιατί ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες του να του λένε ότι εκείνοι γνωρίζουν ποιος είναι.

Ο Μάριος Πρίαμος είπε πως είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό και ότι δεν ξέρει πως να χαρακτηρίσει αυτή την πράξη: «Δεν ξέρω τι να πω. Ούτε ότι μπήκε προκλητικά και επιθετικά στο πρόσωπο του Στέλιου και είπε αυτά τα πράγματα για το 2017, ασυναρτησίες, αρλούμπες και ό,τι θυμηθεί ο καθένας. Δηλαδή υπάρχει θέμα εδώ
» συμπλήρωσε.

Σε κάθε περίπτωση, η συμπεριφορά τόσο του Νίκου Μπάρτζη, όσο και του Στάθη Σχίζα, έχουν αρχίσει να προκαλούν δυσαρέσκεια στους περισσότερους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Aντιδράσεις όμως, υπήρχαν και στο Twitter:




Ειδήσεις σήμερα

Σύγκρουση τρένων: Οι δυσκολίες στην ταυτοποίηση θυμάτων και το πρωτόκολλο που ακολουθείται

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα - Βαγόνι Β3, θέση 67: Εδώ καθόταν η άτυχη Ιφιγένεια - Δείτε φωτογραφία

Σύγκρουση τρένων: «Δεν μπορεί να είναι το παιδί μου» - Ατελείωτος θρήνος στην κηδεία της 34χρονης Αθηνάς στην Κατερίνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης