Εντ Σίραν: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος»

Εντ Σίραν: «Η γυναίκα μου είχε όγκο όσο ήταν έγκυος»

«Δεν υπήρχε δρόμος για θεραπεία παρά μόνο μετά τον τοκετό» τόνισε 

entsiran893
Ο Εντ Σίραν ολοκλήρωσε μεγάλο μέρος των απαραίτητων αναγκών για το νέο του άλμπουμ, το οποίο θα καλύπτει, όπως είπε,  μια δύσκολη περίοδο που τον ώθησε να προβληματιστεί μουσικά πάνω στις «βαθύτερες, πιο σκοτεινές σκέψεις του».

«Δούλευα πάνω στο "Subtract" για μια δεκαετία, προσπαθώντας να φτιάξω το τέλειο ακουστικό άλμπουμ, γράφοντας και ηχογραφώντας εκατοντάδες τραγούδια με ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι. Στη συνέχεια, στις αρχές του 2022, μια σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη μουσική και την τέχνη» ανέφερε αρχικά, σε επίσημη ανακοίνωση.

«Το να γράφω τραγούδια είναι η θεραπεία μου. Με βοηθάει να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Έγραφα χωρίς να σκέφτομαι τι θα είναι τα τραγούδια, απλά έγραφα ό,τι μου έβγαινε από μέσα μου. Και μέσα σε μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει δρόμος για θεραπεία παρά μόνο μετά τον τοκετό» συνέχισε, μιλώντας για τη σύζυγό του Τσέρι Σίμπορν, με την οποία υποδέχτηκε τη δεύτερη κόρη του, τον περασμένο Μάιο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον θάνατο ενός σημαντικού ανθρώπου από τη ζωή του, που τον  «σημάδεψ».

«Ο καλύτερός μου φίλος ο Τζαμάλ, ένας αδελφός για μένα, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητά μου και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός. Βρισκόμουν σε ένα μείγμα φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Ένιωθα σαν να πνίγομαι, με το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια, κοιτάζοντας προς τα πάνω αλλά χωρίς να μπορώ να βγω για να πάρω αέρα».
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Μαρτυρία από τη μοιραία αμαξοστοιχία: «Πάμε και όπου βγει είπαν οι μηχανοδηγοί»

«Υπάρχει σύγχυση στις γραμμές... Μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος;»: Μαρτυρία σοκ από επιβάτες για τη σύγκρουση τρένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης