Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποια βίντεο και φωτογραφίες στα οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.
Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, ο ηθοποιός χόρεψε ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του και στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.
Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:
«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».
Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!». Δείτε βίντεο με την εμφάνιση του ηθοποιού στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.