Ζευγάρι με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Πόπι Ντελεβίν ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Ζευγάρι με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Πόπι Ντελεβίν ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Πολλά σχόλια στα social media για την διαφορα ηλικίας του ζευγαριού - O 24χρονος και η 36χρονη απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο

Alexios_Popi
To βαφτιστήρι του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος (ο πρωτότοκος γιος του διάδοχου Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ) εθεάθη χεράκι-χεράκι με το σούπερ μόντελ Πόπι Ντελεβίν στο Λονδίνο.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η MailOnline, ο 24χρονος και η 36χρονη απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο, όπου ζει η αδελφή της Πόπι, Κάρα Ντελεβίν. 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η dailymail «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που έχουν μεταξύ τους, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό. Πάντως στα social media είναι πολλά τα σχόλια για τη διαφορα ηλικίας του ζευγαριού.


Κλείσιμο
Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ευτυχισμένο στις φωτογραφίες. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ντελεβίν εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως ο Κουκ έχει παραιτηθεί από διευθυντής της εταιρείας τους, Poppy Delevingne Limited. Πάντως κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.

Ποιος είναι ο Αλέξιος Κωνσταντίνος 

Ο Τίνο - έτσι φωνάζουν τον Αλέξιο Κωνσταντίνο οι φίλοι του - θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β', ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα Ουίλιαμ.



Ειδήσεις σήμερα

Αλλάζει ο εξωδικαστικός για χρέη σε τράπεζες, funds, Δημόσιο και Ταμεία

Το ερωτικό χάδι της Κέιτ Μίντλετον στον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Survivor All Star: Ο επικός καυγάς Ελευθερίας-Μάριου και ο υποψήφιος προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης