Το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν μερικά λεπτά μαζί στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η τραγουδίστρια, σε μία από τις πιο τρυφερές κοινές τους εμφανίσεις.
Μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε, ότι δεν είναι τυχαίο το τραγούδι που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να αφιερώσει στον Βασίλη Μπισμπίκη.
Η παρουσιάστρια, η οποία έχει φιλική σχέση με τη Δέσποινα Βανδή ήξερε την πραγματική ιστορία πίσω από το κομμάτι που είπε η τραγουδίστρια, είπε:
«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό».
Σε μια εποχή έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων και αυξανόμενων απαιτήσεων για σταθερότητα στην ενέργεια, η ΔΕΠΑ Εμπορίας διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ως πυλώνας ενεργειακής ασφάλειας και σταθερότητας – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη ΝΑ Ευρώπη
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί