Μία μέρα πριν, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ βρέθηκαν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας με τα παιδιά τους, Ολυμπία και Αχιλλέα.
Η οικογένεια γευμάτισε σε εστιατόριο που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στην «καρδιά» της πόλης.
Μάλιστα, κατά την παραμονή τους εκεί, φωτογραφήθηκαν με άνθρωπο, πιθανότατα του μαγαζιού και το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στα social media το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.
Ντυμένοι με κάζουαλ ρούχα σε αποχρώσεις του μαύρου και του μπλε, οι Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Ολυμπία και Αχιλλέας, ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.
Δείτε τη δημοσίευση
True story: οικογενειακή επίσκεψη στην πλατεία Αγίας Ειρήνης από τον @pavlosgreece, τη @mariechantal22, την @olympiagreece και τον @achi_of_greece
#hoocut
#truestory
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.