ΗΔανάη Μπάρκαέχει μία καλή σχέση με τους συνεργάτες εντός, αλλά και εκτός πλατό.
Αυτό αφήνει να εννοηθεί από τις αναρτήσεις που κάνει καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μερικούς από αυτούς.
Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής εκπομπής «Πάμε Δανάη», η παρουσιάστρια διασκέδασε στο καμαρίνι της, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των μαλλιών και του μακιγιάζ της.
Μία από τις συνεργάτιδές της, την απαθανάτισε να τραγουδά ένα τραγούδι της Μαρίζας Ρίζου, που ακούγεται από το κινητό της.
Έχοντας ρόλεϊ στα μαλλιά της, η Δανάη Μπάρκα ακούγεται να τραγουδά το «Πάμε μια βόλτα» και να χορεύει στους ρυθμούς του κομματιού. Στη συνέχεια, αναδημοσίευσε το βίντεο που είχε ήδη αναρτηθεί, μέσα από το δικό της προφίλ σε Instagram story.
Δείτε το βίντεο
Δείτε βίντεο: Δανάη Μπάρκα: Τραγούδησε και χόρεψε με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.