Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο παρουσιαστής του Deal
ΟΧρήστος Φερεντίνος επέλεξε μια φωτογραφία από τα παλιά για να «τιμήσει» την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο παρουσιαστής του «Deal» θυμήθηκε τις εποχές που έκανε ραδιόφωνο και μάλιστα, ξέθαψε μια φωτογραφία από τότε.
Σε αυτή, φαίνεται να κρατά ένα μικρόφωνο και ένα κασετόφωνο και να συνομιλεί με κάποιον από την Ιαπωνία, ενώ εκείνος τον προστατεύει με την ομπρέλα του από τη βροχή.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Χρήστος Φερεντίνος έγραψε: «Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου βρήκα μια φωτό απο τις πρώτες μου ραδιοφωνικές μέρες!Τότε που εκανα το "ό,τι βρέξει ας κατεβάσει" στον ΣΚΑΙ 100,4. Απο τα πρώτα μου ρεπορτάζ ήταν και το: Τι είδε ο Γιαπωνέζος στην Αθηνα?(ναι καλά βλεπετε ….είναι κασετόφωνο)».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.