Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο παρουσιαστής του Deal
ΟΧρήστος Φερεντίνος επέλεξε μια φωτογραφία από τα παλιά για να «τιμήσει» την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο παρουσιαστής του «Deal» θυμήθηκε τις εποχές που έκανε ραδιόφωνο και μάλιστα, ξέθαψε μια φωτογραφία από τότε.
Σε αυτή, φαίνεται να κρατά ένα μικρόφωνο και ένα κασετόφωνο και να συνομιλεί με κάποιον από την Ιαπωνία, ενώ εκείνος τον προστατεύει με την ομπρέλα του από τη βροχή.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Χρήστος Φερεντίνος έγραψε: «Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου βρήκα μια φωτό απο τις πρώτες μου ραδιοφωνικές μέρες!Τότε που εκανα το "ό,τι βρέξει ας κατεβάσει" στον ΣΚΑΙ 100,4. Απο τα πρώτα μου ρεπορτάζ ήταν και το: Τι είδε ο Γιαπωνέζος στην Αθηνα?(ναι καλά βλεπετε ….είναι κασετόφωνο)».
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.