Μαρκ Άντονι: Τα κορίτσια που... αποκατέστησε - Από την Τζένιφερ Λόπεζ στη Νάντια Φερέιρα

Μαρκ Άντονι: Τα κορίτσια που... αποκατέστησε - Από την Τζένιφερ Λόπεζ στη Νάντια Φερέιρα

Πριν παντρευτεί την αγαπημένη του, Νάντια Φερέιρα, ο τραγουδιστής είχε περάσει από τρεις ακόμα γάμους με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, τη Τζένιφερ Λόπεζ και το μοντέλο, Σάννον ντι Λίμας

anthony_lopez_arthro
Ο Μαρκ Άντονι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Νάντια Φερέιρα στο Μαϊάμι, το περασμένο Σάββατο.

Ο τραγουδιστής και η 23χρονη παντρεύτηκαν στο Μουσείο Τέχνης Πέρεζ στο Μαϊάμι, με καλεσμένους πολλούς σταρ της διεθνούς σόουμπιζ, όπως η Σάλμα Χάγιεκ, η Εύα Λονγκόρια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Μαλούμα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο επιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ με τη σύζυγό του, Μαρία Έλενα Τορκούκο, ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού.


Ο Μαρκ Άντονι και η αγαπημένη του Νάντια Φερέιρα, είχαν αρραβωνιαστεί τον Μάιο του 2022.

Κλείσιμο
Ο 53χρονος μουσικός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη «Μις Υφήλιος», ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο εστιατόριο Sexy Fish στο Μαϊάμι και η Φερέιρα δημοσίευσε στο Instagram της, μια φωτογραφία με το μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

nadia

Πριν από τη Φερέιρα, ο τραγουδιστής της επιτυχίας «I Need You To Know» είχε περάσει από τρεις ακόμα γάμους, με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, τη Τζένιφερ Λόπεζ και το μοντέλο, Σάννον ντι Λίμας.

Νταγιανάρα Τόρες

Ο Μαρκ Άντονι και η πρώην Μις Υφήλιος ήταν ένας από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των '90ς.

Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στις 9 Μαΐου του 2000, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τη γνωριμία τους.

Απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Κρίστιαν Μάρκους και τον Ράιαν Αντριάν. Αν και όσοι τους γνώριζαν, πίστευαν ότι ο γάμος τους θα κρατήσει για πάντα, τελικά έληξε άδοξα μόλις δύο αργότερα, στις αρχές του 2002.

Ωστόσο, οι μεγάλοι έρωτες συναντιούνται ξανά και λίγο καιρό μετά, οι δυο τους ξαναβρέθηκαν και γύρισαν ο ένας στον άλλο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

daya

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2002, αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους τους σε μια επίσημη τελετή, στον καθεδρικό ναό του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο.

Τα προβλήματα όμως, συνεχίστηκαν για το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να χωρίσουν ξανά έναν χρόνο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2003. Τον Ιανουάριο του 2004, το μοντέλο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σταρ.

Μάλιστα, φρόντισε να «ξεφορτωθεί» ακόμα και το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους και το άλλαξε με ένα ρολόι Cartier, επικαλυμμένο με διαμάντα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Αν κάποια σχέση του απασχόλησε περισσότερο τα media, σίγουρα ήταν αυτή με τη Λατίνα σταρ. Ο Μαρκ Άντονι και η Τζένιφερ Λόπεζ έγιναν ζευγάρι το 2004 και σχεδόν αμέσως, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους απέκτησαν δύο παιδιά, τα δίδυμα, Έμ και Μαξ, στις 22 Φεβρουαρίου του 2008 και σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, έφτασαν να πληρώσουν συνολικά 6 εκατ. δολάρια για τις πρώτες φωτογραφίες των μωρών.

shutterstock_166148816
Το 2009, λίγο καιρό αφού αγόρασαν ένα μερίδιο στους Miami Dolphins, εντάχθηκαν στη λίστα των πιο διάσημων προσωπικοτήτων που έχουν μερίδιο στο κλαμπ. Στη λίστα αυτή, υπήρχαν κι άλλα διάσημα ονόματα όπως η Σερένα Ουίλιαμς και η Φέργκι.

Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 2011, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τη Λατίνα σταρ να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον τραγουδιστή.

Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2014 με τη Λόπεζ να αναλαμβάνει την επιμέλεια των δύο τους παιδιών. Ωστόσο, κρατούν καλές επαφές μέχρι και σήμερα και φροντίζουν να είναι και οι δύο παρόντες για τα παιδιά τους.

Σάννον ντι Λίμας

Πρόκειται για τον πιο σύντομο γάμο του Μαρκ Άντονι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και παντρεύτηκε αμέσως, στις 11 Νοεμβρίου. Όσο γρήγορα μπήκε όμως, στη ζωή του η Σάννον ντι Λίμας, τόσο γρήγορα βγήκε κιόλας από αυτή.

Λεπτομέρειες για τη σχέση τους δεν έγιναν γνωστές, αφού και οι δύο κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

shannon

Τον Νοέμβριο του 2016 αποφάσισαν να χωρίσουν και έναν μήνα αργότερα, έκαναν γνωστά στον Τύπο τα σχέδιά τους. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2017.

Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν, έγραφαν: «Μετά από πολλή σκέψη, αποφασίσαμε αμοιβαία και φιλικά να τερματίσουμε τον 2χρονο γάμο μας. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδικασίας και δεν θα γίνει κανένα περαιτέρω σχόλιο από κανέναν από εμάς, σχετικά με αυτό το προσωπικό θέμα».

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Χιόνια, χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός - Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Φωτογραφίες αποτυπώνουν την εξαθλίωση στην οποία ζούσε μια ανάπηρη 16χρονη Βρετανή πριν πεθάνει

«Μακάρι να μην έχανα ποτέ τον Mad Clip και ας μην γινόμουν τραγουδίστρια» αποκάλυψε η αδελφή του, Άσπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης