Survivor All Star: Αντιπαράθεση μεταξύ Ρίας Κολοβού και Μαριαλένας Ρουμελιώτη - «Με ψήφισες αγωνιστικά;»

Survivor All Star: Αντιπαράθεση μεταξύ Ρίας Κολοβού και Μαριαλένας Ρουμελιώτη - «Με ψήφισες αγωνιστικά;»

Οι δύο παίκτριες των Μπλε σε έντονο ύφος μίλησαν για το χθεσινό συμβούλιο - Δείτε το βίντεο

survivor_all_star___13_
Μετά το χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star και την ήττα της Mπλε ομάδας, οι παίκτες αναγκάστηκαν και πάλι να υποδείξουν 2 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση. Μεταξύ άλλων ψηφίστηκαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ρία Κολοβού, όμως εκείνοι που κατέληξαν στον «τάκο» ήταν η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο χθεσινό συμβούλιο ψήφισε τη Ρία Κολοβού, η οποία παρά τις νίκες της, έλαβε δύο ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Μόλις η Μπλε ομάδα επέστρεψε στην καλύβα της η Ρία Κολοβού, ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Μαριαλένα, ζητώντας της τα «ρέστα» για την ψήφο

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6letz82ezt)

Η Μαριαλένα σε έντονο ύφος έλεγε στη συμπαίκτριά της: «Ακουσέ με λίγο Ρία μου καθόμασταν δίπλα-δίπλα και μου λες εσύ "Συγνώμη ψήφισες για αγωνιστικούς λόγους"», με τη Ρία Κολοβού να αποκρίνεται: «Δεν το είπα έτσι. Όταν βγει κάνει κέφι υπήρξαν αντιδράσεις κάποια παιδιά. Δεν με πειράζει και να ψηφίσω να το ξέρετε όλοι σας. Και όλοι θες να με ψηφίσετε Δεν με πειράζει αλλά όταν είστε τρεις εβδομάδες εδώ και ακόμη κάποιοι μιλάτε για τα πατήματα, λέω και εγώ ότι τη μία εβδομάδα που μπήκα έδωσα την ψυχή μου και με το παραπάνω».

Η Μαριαλένα προσπάθησε να απαντήσει και να πάρει με την Ρία να της τονίζει πως δεν θέλει να τη διακόπτει. Μάλιστα τα άλλα μέλη της ομάδας πρότειναν στις δύο γυναίκες να χαμηλώσουν τους τόνους. 

«Μαριαλένα αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που με ψήφισες» αναρωτιόταν συνεχώς η Ρία Κολοβού, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επισημαίνει πως στο συμβούλιο της μίλησε έντονο ύψος και τη ρωτούσε ποιοι ήταν οι λόγοι που έβαλε το όνομά της στην κάλπη. 

Στο τέλος η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα σε ψηφίζω κάθε εβδομάδα επειδή μπήκες στο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες ή επειδή δεν έχουμε ζήσει τόσα πράγματα». 

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Πάντα πετούσε χαμηλά πάνω από το Νευροκόπι και τον χαιρετούσαμε» - Αγωνία για τον 31χρονο σμηναγό

Μητσοτάκης: Η σιβυλλική δήλωση από την Ιαπωνία για τις εκλογές

Μάνος Δασκαλάκης: Η Πισπιρίγκου είπε στον πατέρα μου «για να μη με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης