Survivor All Star Spoiler: Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ποιος ο τέταρτος υποψήφιος

Survivor All Star Spoiler: Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ποιος ο τέταρτος υποψήφιος

Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού και αποβάλλονται

Survivor_All_Star_Spoiler
Επεισοδιακό αναμένεται να είναι το αποψινό «Survivor All Star», καθώς μία από τις καλύβες των Μπλε πιάνει φωτιά, ενώ μεταφορική «φωτιά» μπαίνει και στους Κόκκινους, μετά από δύο αποβολές.

Όπως φανερώθηκε στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο η φωτιά που ξεσπά στους Μαχητές, φέρνει πανικό με τον Ηλία Γκότση να πετά... ξύλα για να τη σβήσει.

Το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor All Star είναι απαιτητικό και ιδιαίτερα οι Μπλε δεν θέλουν να επιστρέψουν με μία ακόμη ήττα.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλης είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, όμως όσα συμβαίνουν στις δύο ομάδες, φαίνεται πως απασχολούν περισσότερο τους παίκτες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq65l9nppaa9)

Πιο συγκεκριμένα αναστάτωση θα επικρατήσει και στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Νίκος Μπάρτζης θα αποκαλύψει πως κάποια από τις παίκτριες της ομάδας του κρατούσε κινητό. Συγκεκριμένα, ο παίκτης ανέφερε: «Εγώ έπιασα μες στο δάσος άνθρωπο με κινητό», με τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του να τον ρωτούν επίμονα για ποιον μιλάει. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η παίκτρια που είδε να κρατάει κινητό ήταν η Ασημίνα.

Τάκης Καραγκούνιας και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του νησιού, φωνάζοντας εκνευρισμένοι. Η Μαριαλένα μάλιστα, χειροκροτούσε ειρωνικά την Ασημίνα και της φώναζε «μπράβο», καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μόνο η Ασημίνα Χατζηανδρέου που έχει παραβεί αυτόν τον κανόνα. Και η Κατερίνα Δαλάκα εντοπίστηκε να έχει κινητό.

Κλείσιμο
Οι δύο παίκτριες αναμένεται να αποβληθούν από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού έχουν παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανονισμούς της παραγωγής.

Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος
Ανεξάρτητα από όσα συμβαίνουν λόγω της παράβασης των κανονισμών, σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία αποχώρησης μετά από τα αγωνίσματα για την ασυλία. Αυτή την εβδομάδα, για πρώτη φορά και οι τέσσερις υποψήφιοι θα είναι από την μπλε ομάδα, καθώς θα ηττηθεί και απόψε.

Έτσι, μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κρις Σταμούλη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν για το Survivor, την τετράδα θα συμπληρώσει η Ρία Κολοβού. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Πάντα πετούσε χαμηλά πάνω από το Νευροκόπι και τον χαιρετούσαμε» - Αγωνία για τον 31χρονο σμηναγό

Μητσοτάκης: Η σιβυλλική δήλωση από την Ιαπωνία για τις εκλογές

Μάνος Δασκαλάκης: Η Πισπιρίγκου είπε στον πατέρα μου «για να μη με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης