Survivor All Star: Εκνευρισμένοι οι Μπλε με τον Τάκη Καραγκούνια - «Δεν γίνεται να μιλάς πάντα εσύ»

Survivor All Star: Εκνευρισμένοι οι Μπλε με τον Τάκη Καραγκούνια - «Δεν γίνεται να μιλάς πάντα εσύ»

Βασάλος, Γκότσης και Ασημακόπουλος έχουν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του - Έντονος καβγάς στην καλύβα των Μαχητών

survivor-all-star-takis-karagkounias
Ένταση ξέσπασε στην καλύβα τον Μπλε, με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης του Survivor All Star φαίνεται πως κατάφερε για ακόμα μία φορά να εκνευρίσει τους συμπαίκτες του, αφού παρενέβη σε μια κουβέντα, η οποία δεν τον αφορούσε.

Θέλοντας να του εξηγήσει το λάθος του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος του επισήμανε ότι δεν μπορεί να «πετάγεται» σε συζητήσεις που κάνουν οι άλλοι μεταξύ τους, να επιβάλλει την άποψή του για τα πάντα και να φέρνει εντάσεις.

«Δεν γίνεται να μιλάς πάντα εσύ. Αν δεν στο πει κάποιος, θα λες πάντα το δικό σου. Δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί σου κανένας. Άκουγα τους άλλους να μιλάνε και ξαφνικά, ακούω έναν Τάκη να πετάγεται. Ε όχι ρε φίλε, να συμμετέχεις εκεί που σε αφορά», είπε στον Καραγκούνια ο Βασάλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq1m631ukesx)

Αμέσως, οι τόνοι ανέβηκαν με τους δύο άνδρες να λογομαχούν έντονα. Αγανακτησμένος ο Βασάλος αποχώρησε και στη συνέχεια, δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Με τον Τάκη μιλάς, τι περιμένεις; Να βγάλεις άκρη; Πάντα τα ίδια κάνει».

Κλείσιμο
Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Το έχει αυτό ο Τάκης, βγάζει εκτός ορίων όποιον θέλει, ανακυκλώνει συνέχεια τα ίδια θέματα, το μόνιμο πρόβλημά του είναι να ολοκληρώσει. Ακόμα δεν έχει καταλάβει να ολοκληρώσει και αυτό μάλλον τον βασανίζει».

Τον εκνευρισμό του εξέφρασε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο παίκτης ενοχλήθηκε που ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρθηκε στον ίδιο και του είπε με έντονο ύφος: «Αν εγώ αναφερόμουν στο όνομά σου θα σου άρεσε; Δεν σου μιλάω ειρωνικά, σου εξηγώ. Θα σου άρεσε;», με τον Τάκη να αρνείται τελικά, να συνεχίσει την κουβέντα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης