Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού, με την παίκτρια να νικά την Κατερίνα Δαλάκα στον στίβο μάχης.
To αγώνισμα ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 6-10. Όπως ήταν αναμενόμενο, η νίκη των Μπλε προκάλεσε τον εκνευρισμό των Κόκκινων, οι οποίοι είχαν επίσης ανάγκη το έπαθλο φαγητού, που σε αυτό το αγώνισμα ήταν παραδοσιακές πίτες.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq1km7tj4l9l)
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στην Καρολίνα. «Στο δεύτερο ματσάρισμα είπα ότι θα κάνω σόου. Είχα τέσσερις λέξεις στο κεφάλι μου, ηρεμία, δύναμη, αφοσίωση και πίστη. Και είπα πως θα πάω χωρίς άγχος, όλα για όλα», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.
Η Κατερίνα Δαλάκα με τη σειρά της ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που θα φάνε, ήταν πολύ καλοί. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, συγγνώμη γιατί έφερα δύο ήττες».
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους