Μπόγδανος για την υποψηφιότητα του Παπαδόπουλου: «Πιο εύκολα θα ψήφιζα τον Στέλιο παρά τον "πλάστη"»
Δείτε το βίντεο με τον σχολιασμό του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης
Μετά την ήττα των κόκκινων στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor All Starυποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Στην παραλία των μπλε οι παίκτες συζήτησαν την υποψηφιότητά του Κώστα Παπαδόπουλου και όπως τόνισε ο Ηλίας Μπογδάνος πιο εύκολα θα ψήφιζε τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον οποίο θεωρεί και αδύναμο παίκτη.
«Είναι πεσμένος είναι low, πολύ ήρεμος, θέλει πιο πολύ τσαμπουκά το παιχνίδι, αλλιώς δεν το απολαμβάνεις. Πιο εύκολα θα ψήφιζα τον Στέλιο παρά τον "πλάστη" ή την Ευρυδίκη» σημείωσε ο Ηλίας Μπόγδανος
Με τη σειρά του ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε: «Η Ευρυδίκη έκανε δύο φοβερές νίκες, την Ασημίνα που δεν πάει καλά γιατί δεν την ψηφίζουν».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;