Γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μία ληστεία

Γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μία ληστεία

Νέο επεισόδιο σήμερα στις 21:00 στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

Η_γη_της_ελιας_02_12_2022
Στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», στις 21:00, στο MEGA, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης αγνοεί τη συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει. 

Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου
O Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μία ληστεία. Η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο, και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στη Βασιλική. H Βασιλική ρωτά τον Στάθη αν έχει κάποια σχέση με την αστυνόμο Δήμητρα. Στο μεταξύ, η Αρετή συνεχίζει την «εκστρατεία καλοσύνης» και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη, όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο «πρόσωπο». Η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος. Το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει. Ο Ισίδωρος καλεί στο σπίτι του συντοπίτες που εκτιμά, μαζί και τον Εισαγγελέα, και η Ιουλία γίνεται έξαλλη. Η Αντιγόνη παρακαλεί τον Σωκράτη να σκεφτούν το καλό τής Αγγελικής και τον προτρέπει να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο. Μια περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Ο Στάθης αγνοεί τη συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει.
Η Γη της Ελιάς - Β' Κύκλος | Παρασκευή 2/12 21:00 (trailer)

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Κλείσιμο
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Φοίβος Μαρκιανός, Αστέριος Πελτέκης, Γιώργος Ζώης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ... έκοψε τον Κάνιε Γουέστ από το Twitter λίγες ημέρες αφότου επανήλθε

Πέθανε ο Ιάπωνας κανίβαλος Ισέι Σαγκάουα που σκότωσε και έφαγε μια φοιτήτρια «ως έκφραση αγάπης»!

76χρονος έπεσε θύμα ληστείας στη Ρόδο από γυναίκα που έκανε ωτοστόπ - Του πήρε 2.500 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης