Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία είναι πληγωμένη από τη στάση του Ντίνου

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία είναι πληγωμένη από τη στάση του Ντίνου

Νέο επεισόδιο απόψε στις 20:00 στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

PARADEISOS
Νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha και o Πάρης αναστατώνεται από την επίσκεψη της Αμαλίας, ενώ η Αμαλία είναι πληγωμένη από την στάση του Ντίνου.

Ο Παράδεισος Των Κυριών | Πέμπτη 20:00

Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου
Η επίσκεψη της Αμαλίας στην Όλγα γεννά ερωτηματικά στον Πάρη ο οποίος δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μεμά ολοένα και περισσότερο. Ο Άγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και η οικογένεια Μπουραντά σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου. Η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά την Ματούλα ενώ ο Ντίνος μετά το χωρισμό του από την Αμαλία δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στους οικείους του. Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη την ώρα που οι εξελίξεις κάνουν τη Βικτώρια να νιώθει εκτεθειμένη σε μεγάλους κινδύνους. Ποια είναι η απρόσμενη συνάντηση που περιμένει τη Μιράντα;
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 44 | Sneak Preview

Υπόθεση
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό.
Ευαγγελια_Συριοπουλου__6_

Κλείσιμο
Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

«Φύλλο πορείας» στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων αντί για οριστική λύση

Το τελευταίο δύσκολο 24ωρο της «Άριελ» - Παραμένει στο κάδρο και η Αττική

Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης