Οι δυο τους βρέθηκαν στο fashion show του Βασίλη Ζούλια και έκαναν μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», τόσο για τη σχέση τους, όσο και για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά.
Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM, είπε αρχικά για το γεγονός ότι η μητέρα της μοιάζει πολύ νέα:«Με έκανε στα 17 της, βιάστηκε».
Η Αλεξάνδρα Καγιά ρωτήθηκε αν ήταν ποτέ μάνατζερ της κόρης της και απάντησε: «Ποτέ δεν ήμουν μάνατζερ της κόρης μου, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τις επιλογές της. Είναι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μου, την παίρνω τηλέφωνο 5-6 φορές τη μέρα».
Όσο για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει η Βίκυ Καγιά, η μητέρα της σχολίασε: «Μου αρέσουν και οι δύο εκπομπές της, το κάνει καλά, το αγαπά αυτό που κάνει. Της εύχομαι να έχει υγεία, τύχη και να είναι αευτυχισμένη με την οικογένειά της».
Σε ερώτηση του ρεπόρτερ για το εάν το τηλεοπτικό της μέλλον θα τη βρει στον σταθμό του STAR, εκείνη απάντησε:«Ποιος ζει και ποιος πεθαινει μεχρι του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα είμαι».
Ακόμη, η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε ότι το GNTM 5 τελειώνει στις 20 Δεκεμβρίου.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.