Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο Star

Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο Star

«Μου αρέσουν και οι δύο εκπομπές της» είπε με τη σειρά της η μητέρα της, Αλεξάνδρα, σε κοινές δηλώσεις τους - Δείτε το βίντεο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__9_
Η Βίκυ Καγιά έδωσε το «παρών» σε επίδειξη μόδας, συνοδεία της μητέρας της, Αλεξάνδρας, με την οποία περπάτησαν και μαζί στην πασαρέλα.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο fashion show του Βασίλη Ζούλια και έκαναν μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», τόσο για τη σχέση τους, όσο και για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά.

Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM, είπε αρχικά για το γεγονός ότι η μητέρα της μοιάζει πολύ νέα: «Με έκανε στα 17 της, βιάστηκε».

Η Αλεξάνδρα Καγιά ρωτήθηκε αν ήταν ποτέ μάνατζερ της κόρης της και απάντησε: «Ποτέ δεν ήμουν μάνατζερ της κόρης μου, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τις επιλογές της. Είναι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μου, την παίρνω τηλέφωνο 5-6 φορές τη μέρα».

Όσο για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει η Βίκυ Καγιά, η μητέρα της σχολίασε: «Μου αρέσουν και οι δύο εκπομπές της, το κάνει καλά, το αγαπά αυτό που κάνει. Της εύχομαι να έχει υγεία, τύχη και να είναι αευτυχισμένη με την οικογένειά της».

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ για το εάν το τηλεοπτικό της μέλλον θα τη βρει στον σταθμό του STAR, εκείνη απάντησε: «Ποιος ζει και ποιος πεθαινει μεχρι του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα είμαι».

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε ότι το GNTM 5 τελειώνει στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο
video placeholder



Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης