Ράντου για Παπακωνσταντίνου: «Δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη του γιατί είναι πάντα θετική»
«Ό,τι και να κάνω θα μου πει, “τι καλά που το έκανες"» δήλωσε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο
Για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει, αλλά και τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου μίλησε η Ελένη Ράντου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε.
Το «πάρτι της ζωής μου» έκανε πρεμιέρα και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε το «παρών» και μάλιστα κάθισε στις μπροστινές θέσεις για να παρακολουθήσει την παράσταση.
Στο τέλος, η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε ότι δεν εμπιστεύεται τη γνώμη του συζύγου της στα επαγγελματικά αλλά και ότι φέτος εκείνος ζηλεύει που δεν συνυπάρχουν επαγγελματικά.
«Δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου γιατί είναι πάντα θετική. Ό,τι και να κάνω θα μου πει, “τι καλά που το έκανες”. Μου έχει εξομολογηθεί ότι φέτος ζηλεύει που δεν δουλεύουμε μαζί και είμαστε χώρια» είπε η Ελένη Ράντου.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.