Νικόλας Μπράβος: «Έχω δεχτεί αρνητισμό, επειδή δεν έχω σπουδάσει υποκριτική»

Νικόλας Μπράβος: «Έχω δεχτεί αρνητισμό, επειδή δεν έχω σπουδάσει υποκριτική»

Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγέλματα, με τα οποία έχει καταπιαστεί ανά διαστήματα, αλλά και την είσοδό του στον χώρο της υποκριτικής

nikolas-bravos
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νικόλας Μπράβος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στα επαγγέλματα, με τα οποία έχει καταπιαστεί ανά διαστήματα, αλλά και την υποκριτική.

«Όταν τελείωσα το σχολείο, ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω Ιατρική. Δεν ήταν πάντα αυτός ο στόχος μου. Απλώς έβγαλα έναν βαθμό, με τον οποίο θα μπορούσα να πάω σε όποια σχολή ήθελα κι επέλεξα την ιατρική, γιατί απέκλεισα τις υπόλοιπες επιλογές», είπε αρχικά.

«Από πολύ μικρή ηλικία ήθελα να είμαι ανεξάρτητος, οπότε έκανα διάφορες δουλειές. Δούλευα αρχικά με τον πατέρα μου στο νταμάρι, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, μέχρι να γίνω 20», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co3f9om7h535)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ακολούθησε κι άλλα επαγγέλματα, που καμία σχέση δεν είχαν με την υποκριτική. «Όταν ήρθα στην Αθήνα, άρχισα να εργάζομαι ως πιανίστας σε διάφορα πιάνο-μπαρ. Είχα δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε ένα συσκευαστήριο σταφυλιών. Πρόσφατα έκανα τον διανομέα. Πολύ σκληρή δουλειά, αλλά είμαι συνηθισμένος στα σκληρά από μικρός. Έχω σκάψει όλο το νταμάρι, το ντελίβερι θα με τρομάξει;», είπε.

Τέλος, μίλησε για την υποκριτική και εξήγησε πως ένιωθε μειονεκτικά στα πρώτα του βήματα στον χώρο, επειδή δεν έχει σπουδάσει κάτι σχετικό.

«Κατά κάποιον τρόπο έχω εισπράξει αρνητισμό, επειδή δεν έχω σπουδάσει την υποκριτική. Πάντα ένιωθα μέσα μου σαν κάτι να μου λείπει, επειδή δεν έχω πάει σε κάποια σχολή. Το είχα αυτό το αίσθημα, ένιωθα πιο λίγος και μειονεκτικά σε σχέση με τους υπόλοιπους», ανέφερε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Σι σε Σολτς: Η πολιτική εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομείται και εύκολα καταστρέφεται

Λήξη συναγερμού: Διαλύθηκε πάνω από τον Ειρηνικό o κινεζικός πύραυλος

Τραγικό το τέλος των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Ο 72χρονος πέθανε για να σώσει τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης