ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στον Σάκη Κατσούλη - «Κύριε ελέησον, δεν τον γνωρίζω, δεν με γνωρίζει»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στον Σάκη Κατσούλη - «Κύριε ελέησον, δεν τον γνωρίζω, δεν με γνωρίζει»

Ο «Ντάνος» απάντησε στα σχόλια του Κατσούλη και ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τις δηλώσεις του

giorgos-aggelopoulos__1_
Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε το πρωί του Σαββάτου πως «ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει θέση στο Survivor All Star» και ο Ντάνος έσπευσε να του απαντήσει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη.

Προηγουμένως, εκείνος είχε δηλώσει: «Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή ότι δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει, αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε και από τις εκπομπές κι από όλο τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει, δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές. Αλλά ακόμα και μια μέρα να έχεις μπει και να έχεις κάνει όλο αυτό το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, πρέπει να σε σέβονται. Πρέπει να σε σέβονται ειδικά όσοι έχουν περάσει, γιατί ξέρουν το τι έχεις ζήσει».

Μάλιστα, ανέφερε επίσης για την ενοχλημένη αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου, όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα συμμετάσχει στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι, το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος και μιλάμε για αυτόν σήμερα. Για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι».

Αφού άκουσε τα σχόλιά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω, γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnydgtj8kaxt)
Κλείσιμο

Συμπλήρωσε επίσης πως: «Δεν με απασχολεί που προσπαθεί να κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ».

Τέλος, δήλωσε πως δεν υποτιμά το Survivor σαν παραγωγή, αλλά την περίοδο που του έγινε κρούση, είχε ήδη κανονίσει το πρόγραμμά του για το 2023. 


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 65 μέτρα βάθος βρήκαν τον αστυνομικό στην Τρύπα Τατάρνας - Δείτε φωτογραφίες

Γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας τα ξημερώματα της Κυριακής

Βάθρο επισήμων χωρίς ράμπα στην παρέλαση στο Καπανδρίτι - «Νιώθω διαφορετικός» λέει δημοτικός σύμβουλος σε αναπηρικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης