Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αποκάλυψε αν έχει μπει κι εκείνος σε συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor.
«Θα τα πούμε, θα τα πούμε όλα», είπε αρχικά, όταν ρωτήθηκε αν βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Acun Medya για να πραγματοποιήσει κάποιο ραντεβού για το ριάλιτι επιβίωσης.
Όπως είπε, ο ίδιος «δεν έχει ιδέα» για το ποιοι παίκτες έχουν υπογράψει με την παραγωγή και ποιοι όχι. «Ειλικρινά, δεν έχω μάθει για κανέναν», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvns2t3l7ah)
Σχετικά με τα εξωφρενικά ποσά που ακούγονται ότι θα πάρουν οι παίκτες του ριάλιτι, δήλωσε: «Αισθάνομαι άσχημα να μιλάω δημόσια για τα λεφτά. Ο κόσμος πιέζεται πάρα πολύ κι είτε είναι αυτά τα ποσά που ακούγονται, είτε όχι, νομίζουν πως είμαστε σε μια καταπληκτική κατάσταση που μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Αυτό δεν ισχύει».
Τέλος, απάντησε με ποιον θα ήθελε να κοιμάται στο σανίδι, αν πάει τελικά στο Survivor All Star: «Με την Ανθή».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.