Ελένη Καρακάση: «Ένα παιδί γίνεται παιδί σου, είτε το γεννήσεις βιολογικά, είτε το υιοθετήσεις»

Ελένη Καρακάση: «Ένα παιδί γίνεται παιδί σου, είτε το γεννήσεις βιολογικά, είτε το υιοθετήσεις»

Ενώ μίλησε μεταξύ άλλων και στα 16 ευτυχισμένα χρόνια του γάμου της

karakasi
Η Ελένη Καρακάση, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας μετά την υστεροκτομή στην οποία υποβλήθηκε.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της, στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο πριν από δύο χρόνια καθώς και στον 16ετή της γάμο με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Τσινιδέλο.

Μιλώντας αρχικά για τον ρόλο της «Ευτυχίας» στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο»: «Μου τον πρότεινε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, με τον οποίο συνεργαστήκαμε την τρίτη χρονιά στις Άγριες μέλισσες καθώς ήταν ένας εκ των σκηνοθετών. Ήταν σχετικά νωρίς όταν μου το πρότεινε. Σκέψου ότι ακόμα δεν ξέραμε σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται η σειρά. Η δική μου χαρά ήταν ότι θα δούλευα με συνεργάτες που ήδη γνώριζα. Υποδύομαι την Ευτυχία, την ταβερνιάρισσα του χωριού, μια γυναίκα πολύ αγαπητή και σωστή, που η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη (Δρόσος Σκώτης) και έχει δύο παιδιά, τον Γεράσιμο (Νίκος Κουκάς) και τη Γιάννα (Μαρία Νεφέλη Δούκα)».


Κλείσιμο
Μιλώντας για τον σύζυγό της, Δημήτρη Τσινιδέλο, ο οποίος είναι, μουσικός και τραγουδιστής: «Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο συζητάω κάποια πρόταση γιατί, παρότι δεν είναι ηθοποιός, έχει πολύ σωστό κριτήριο. Βλέπει μπροστά. Για να καταλάβεις, όταν διάβασε το σενάριο από το «Η ώρα η καλή», που εγώ τότε έλεγα “δεν μπορώ να το κάνω”, μου είπε “αυτό θα πάει τρία χρόνια”. Και πήγε όντως τρία χρόνια. Σέβομαι πολύ την άποψή του».

Μιλώντας για τον 16ετή γάμου της και το μυστικό της ευτυχίας τους: «Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώσουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας –εκείνος είναι τραγουδιστής–, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς. Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα».


«Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε. Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι. Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός» ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Κλείνοντας τη συνέντευξή της η ηθοποιός μίλησε για την αποκάλυψη της, πως πρόσφατα προχώρησε σε υστερεκτομή και αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «μητρότητα».

«Αυτό είναι κάτι που έχω πει στις συνεντεύξεις μου πριν καν προκύψει το θέμα της υγείας. Θεωρώ ότι ένα παιδί γίνεται παιδί σου, είτε το γεννήσεις βιολογικά, είτε το υιοθετήσεις, είτε έρθει στη ζωή σου με οποιονδήποτε τρόπο. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να το αναλάβεις, θεωρώ ότι ο δεσμός αυτός είναι ίδιος. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι είναι κάτι λιγότερο».

Ειδήσεις σήμερα:

Η «διαβολοβδομάδα» της Τρας - Μαζεύουν υπογραφές για πρόταση μομφής σε βάρος της


Θα λύσει η ΕΕ τον «γόρδιο δεσμό» με την τιμή του αερίου; - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Πλεύρης: Περιμένουμε ένα κύμα κορωνοϊού που θα έρθει - Γιατί είμαστε σχετικά αισιόδοξοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης