Γιούλικα Σκαφιδά για «Μία Νύχτα του Αυγούστου»: Θα δούμε τη Μαρία πιο σκοτεινή και έτοιμη για εκδίκηση

Γιούλικα Σκαφιδά για «Μία Νύχτα του Αυγούστου»: Θα δούμε τη Μαρία πιο σκοτεινή και έτοιμη για εκδίκηση

«Κάνει πράγματα που κρατάει κρυφά από τον σύζυγό της» συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός 

Mia_Nyxta_toy_Augoystou
Μία Νύχτα του Αυγούστου, είναι ο τίτλος της νέας σειράς της ΕΡΤ, που συνεχίζει έξι χρόνια αφότου ολοκληρώθηκε «Το Νησί» και η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, με τον ρόλο της «Μαρίας Περάκη» παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό MYtv και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις του ρόλου της στα νέα επεισόδια.

Η σειρά συνεχίζεται έξι χρόνια μετά «Το Νησί». Μετά τον θάνατο της αδελφής της, της Άννας, το τηλεοπτικό κοινό συναντά τη «Μαρία» παντρεμένη με τον γιατρό που αγάπησε και σε ρόλο νοσοκόμας. Επίσης ο χαρακτήρας έχει υιοθετήσει το παιδί της αδελφής της, τη Σοφία, η οποία δεν γνωρίζει το παραμικρό για τους γονείς της.


Μιλώντας για τα πρώτα συναισθήματα που βίωσε, όταν της έγινε η πρόταση για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο: «Χάρηκα πάρα πολύ που θα ξανασυναντούσα τη Μαρία Πετράκη, την ηρωίδα με την οποία πέρασα 16 μήνες στην Κρήτη, καθώς και ότι θα είμαι μέρος της ομάδας της Ζωής Σγουρού στην πρώτη τηλεοπτική δουλειά της. Τη γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, όταν κάναμε τη σειρά «Τα παιδιά της Νιόβης» και εκείνη ήταν βοηθός σκηνοθέτη του δασκάλου μου, Κώστα Κουτσομύτη. Έκτοτε λίγο χανόμαστε, λίγο βρισκόμαστε».

«Επίσης, χάρηκα που θα ξανασυναντούσα ως παρτενέρ μου τον Αλέξανδρο Λογοθέτη και άλλους παλιούς γνώριμους, όπως τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Τάσο Νούσια, την Ευγενία Δημητροπούλου, αλλά και νέους συνεργάτες. Γενικά η αίσθηση που είχα είναι ότι μπαίνω σε ένα ωραίο και προστατευμένο περιβάλλον. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι έχω αρκετό άγχος και αγωνία, επειδή στη μνήμη του κόσμου το «Νησί» έχει γράψει πολύ έντονα. Η νέα δουλειά είναι διαφορετική, αλλά έχει την ίδια αισθητική. Κάνοντας ένα σίκουελ, πάντα υπάρχει το ρίσκο
» είπε η ηθοποιός.

«Η σειρά πραγματεύεται μία γυναικοκτονία και το νέο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ είναι αρκετά ψυχολογικό, αφού εστιάζει στις επιπτώσεις που έχει στη ζωή κοντινών ανθρώπων του θύματος. Της αδελφής της, του συζύγου-φονιά, του Ανδρέα (Γιάννης Στάνκογλου), και της… πέτρας του σκανδάλου, του Μανώλη (Γιώργος Καραμίχος – που είναι νέα προσθήκη). Δείχνει πώς διαχειρίζονται αυτή την απώλεια, πρακτικά και ψυχολογικά, οπότε καθιστούν τη σειρά και ενδιαφέρουσα και πιο επίκαιρη από ποτέ» ανέφερε για τη θεματολογία της σειράς.
Mia_Nyxta_tou_Augoystou___2_
Σε ερώτηση για το αν ο χαρακτήρας της κρύβει και άλλα μυστικά σημείωσε: «Ένα ακόμα αποκαλύφθηκε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, όπου η Μαρία πηγαίνει στη φυλακή για να συναντήσει τον φονιά της αδελφής της, και έπεται συνέχεια. Κάνει πράγματα που κρατάει κρυφά από τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι πολύ κοντά, ρισκάροντας την ηρεμία αυτής της σχέσης. Επίσης, θα δούμε τη Μαρία να είναι πιο σκοτεινή και να έχει τις άσχημες πλευρές της. Να θυμώνει, να πεισμώνει, να παλεύει, αλλά και να είναι έτοιμη για πρώτη φορά να πάρει εκδίκηση».

Επιπλεόν, ηθοποιός αποκάλυψε αν η «Μαρία» ξεκίνησε να επισκέπτετατε τυχαία τον φονιά της αδελφής της: «Για κάποιον που ακούει ότι πήγε να δει τον φονιά της αδελφής της, φαίνεται παράταιρο. Ωστόσο, μέσα από τα προσεχή επεισόδια, θα δείτε ότι υπάρχει μία εξήγηση για αυτό… Ίσως η Μαρία να είναι αυτός ο άνθρωπος που πρέπει να καταλάβει και να συγχωρέσει. Το μίσος είναι μία μορφή ανελευθερίας και εκείνη θέλει να απαλλαγεί οπωσδήποτε από αυτή. Θέλει να πάψει να τον μισεί και για να συμβεί αυτό πρέπει να τον κοιτάξει στα μάτια και να ακούσει τι έχει να της πει…»
Κλείσιμο
Mia_Nyxta_tou_Augoystou___1_
Τέλος η Γιούλικα Σκαφιδά υπογράμμισε αν η ηρωίδα της αποζητά περισσότερο την εκδίκηση ή την προσωπική της λύτρωση: «Θα δείτε και τα δύο, με διαφορετικούς τρόπους, σε διαφορετικά πρόσωπα. Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. (Γελάει.) Προφανώς, όμως, η Μαρία δεν χαρίζεται στον φονιά. Βρίσκεται εκεί για να του μιλήσει και να του πει πώς αισθάνεται, να τον ακούσει και να τον κρίνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Χάρης Τζωρτζάκης: «Όταν έσπασε το πόδι του ο γιος μας μάς ήλεγξαν για παιδική κακοποίηση»

Τζο Μπάιντεν: «Λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας

J2US: H Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης είναι οι πρώτοι που αποχώρησαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης