To δεύτερο live του J2US ολοκληρώθηκε μετά από έναν… μαραθώνιο επί σκηνής και είχαμε την πρώτη αποχώρηση. Το ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του σόου μόνο για δυο φορές ήταν η Σοφία Αρβανίτη και ο Γιάννης Κατινάκης.
Το 2ο λive σόου ξεκίνησε στις 8 το βράδυ και το μεγάλο μουσικό πάρτι ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα.
Ο Γιάννης Κατινάκης και η Σοφία Αρβανίτη αποχώρησαν οριστικά από το J2US, αποχαιρετώντας τα υπόλοιπα ζευγάρια και τους κριτές του σόου, ευχαριστώντας για τις δύο εμφανίσεις τους επί σκηνής, καθώς στο πρώτο live της πρεμιέρας δεν υπήρξε αποχώρηση.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.