Το κοινό από το πρώτο κιόλας, επεισόδιο έδειξε να αγκαλιάζει τη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ.
Στο περασμένο επεισόδιο, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε ως γκεστ στη σειρά, οπότε με τη σειρά του και ο Φοίβος Δεληβοριάς πήγε καλεσμένος στο «Πρωινό μας».
«Κάθε εβδομάδα μαζευόμαστε 20 άτομα στο σπίτι μου και βλέπουμε το καινούριο επεισόδιο. Αυτό είναι μεγάλη χαρά. Τα λεφτά είναι για να τους κερνάω», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn9q43azwwvt)
Όπως είπε στη συνέχεια, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει το ίδιο σωστά, αν δεν υπήρχε δημιουργικότητα και ομαδικότητα.
«Δεν μπορώ να λειτουργήσω, αν δεν υπάρχει δημιουργικό όραμα. Όταν σκέφτηκα τα "Νούμερα", στρώθηκα στη δουλειά. Φτιάξαμε μεγάλη ομάδα για να γίνει αυτό. Πάνω από όλα, θέλω κάτι να με συνεπάρει», εξήγησε.
Ωστόσο, δήλωσε πως δεν αφήνει κανέναν να τον επηρεάζει. «Αν καταστραφώ, θα είναι απόλυτα δική μου επιλογή», είπε κλείνοντας.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.