Η ώρα για τη συνέχεια του «Νησιού» και του «Κόκκινου ποταμιού» έφτασε

Η ώρα για τη συνέχεια του «Νησιού» και του «Κόκκινου ποταμιού» έφτασε

Μέχρι να καλοκαιριάσει το 2023 εμείς θα μιλάμε για τηλεοπτικές πρεμιέρες αλλά μάλλον και για τηλεοπτικές αυλαίες

kokkino_potami_zontani
Δεν θα μετακομίσει μόνο ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην μεσημεριανή ζώνη της ΕΡΤ 1. Οι πληροφορίες μου λένε πως και ένα ακόμη δίδυμο αυτό του Σαββατοκύριακου, Δημήτρης Γιατζόγλου και Ζωή Κρονάκη ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την 10η πρωινή και να βρεθούν σε μεσημεριανό πόστο. Κι εδώ ο τίτλος θα πρέπει να αλλάξει καθώς το «Δύο στις δέκα» δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε καν τούμπαλιν. Τελικά η ΕΡΤ αποφάσισε ότι το ραντεβού στα πρωινάδικα δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει και στρέφει όλη την κατεύθυνση της ψυχαγωγίας στο μεσημεριανό τοπίο. Θα της βγει; Θα δείξει.

Πάντως η δημόσια τηλεόραση επιμένει στην μυθοπλασία και μία μεγάλη πρεμιέρα θα είναι αυτή της ερχόμενης Κυριακής στις 22.00 με την σειρά «Μία νύχτα του Αυγούστου» της Βικτόριας Χίσλοπ. Πρωταγωνιστούν Γιάννης Στάνκογλου και Μαρία Καβογιάννη.

Μια Νύχτα του Αυγούστου | Έρχεται τον Οκτώβριο στο Νέο Πρόγραμμα της ΕΡΤ


Την ίδια μέρα έχει μεγάλη πρεμιέρα και το Open καθώς επιστρέφει μία σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, το «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια» στις 21.00. Μανούσος Μανουσάκης, ένας μεγάλος δημιουργός που δουλεύει με αφοσίωση και μεγάλη εμπειρία.
Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια, πρεμιέρα Κυριακή 2/10 στις 21:00 | OPEN TV


Και φυσικά την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, έρχεται το «Μαύρο Ρόδο» στο Mega με τους Λεωνίδα Κακούρη και Κατερίνα Διδασκάλου να έχουν δημιουργήσει ήδη κλίμα αναμονής καθώς η στιγμή που ο πρώτος θα καλωσορίσει την δεύτερη με την ατάκα «Καλώς ήλθες γερόντισσα» ήδη είναι viral.

Θυμάστε που πέρυσι συζητούσαμε για μία εκπομπή που ετοίμαζε ο Θανάσης Ευθυμιάδης; Ε, ήρθε και γι αυτήν η ώρα της πρεμιέρας και όπως ανακοινώθηκε από το Mega θα προβληθεί το Σάββατο 8/10 στις 13.40. Τίτλος; «Ρίζες». Λογικό το βρίσκω για πολλούς λόγους.

Τελικά η καταιγίδα στην Τενερίφη κόπασε και τα γυρίσματα του «Love Island» που θα προβληθεί αύριο από τον ΣΚΑΪ έγιναν κανονικά και αυτή την ώρα μοντάρεται το πρώτο υλικό. Οι παίκτες μπήκαν στην πολυτελή βίλα, γνωρίστηκαν, τους υποδέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και από αύριο στις 23.15 θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει με ένα ριάλιτι για το οποίο πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν αλλά μάλλον ελάχιστα ισχύουν.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn7w0qz3dcgh)


Το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Δες και βρες» κόπηκε λόγω προβλημάτων με την εταιρεία παραγωγής. Η συνεργασία του Νίκου Κουρή με την δημόσια τηλεόραση δεν έγινε απευθείας. Η εταιρεία παραγωγής είχε προσλάβει τον ηθοποιό. Αν όλα πάνε καλά και στο μέλλον βρεθεί χώρος για το παιχνίδι, θα επιστρέψει αλλά σίγουρα σε συνεργασία με άλλη εταιρεία παραγωγής. Να τακτοποιούνται λίγο οι πληροφορίες για να μην βγαίνουν «δράκοι» στον δρόμο μας που ουσιαστικά είναι μικρά άκακα γατάκια που σουλατσάρουν.

Το κουίζ της ημέρας: ποιο κανάλι ετοιμάζεται να «ξηλώσει» μεγάλο μέρος από πάνελ εκπομπής; Περισσότερα δεν μπορώ να πω…

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλική παρέμβαση για τις τουρκικές απειλές: Οι χώρες της νότιας Ευρώπης θα στηρίξουμε την Ελλάδα

Nord Stream: Τα δύο σενάρια για τις εκρήξεις - Με δύτες ή drones το σαμποτάζ

Ζωγράφου: Ο «Έσκο» ετοιμαζόταν για μακελειό πριν συλληφθεί - Η «ακτινογραφία» των συμμοριών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης