Σε δύο εβδομάδες ηΧριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα βαφτίσουν τις δίδυμεςκόρες τους. Το ζευγάρι που γιόρτασε τέσσερα χρόνια γάμου θα βαφτίσει τα κορίτσια του το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο.
Σύμφωνα με το «Secret» το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο, θα ακολουθήσει δεξίωση.
Τα ονόματα που θα πάρουν οι δίδυμες κόρες της οικογένειας Τανιμανίδη όπως είναι γνωστό θα είναι Αριάνα και Φιλίππα.
Πιο συγκεκριμένα, τη μικρή Φιλίππα θα βαφτίσουν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.
Η μικρή Αριάνα θα έχει νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.