Ο «Άγγελος Βρουλάκης» του «Σασμού» διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου είναι ξανά έγκυος. Το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα καλωσορίσει στον κόσμο και το τρίτο του παιδί. Υπενθυμίζεται πως έχουν αποκτήσει μαζί δύο κοριτσάκια.
Την Τρίτη, η σύζυγος του ηθοποιού μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μία φωτογραφία, που τη δείχνει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της να ποζάρει στον καθρέφτη φορώντας μαύρα εσώουχα, ενώ χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, σημείωσε πως βρίσκεται στην 32η εβδομάδα κύησης. Μένει λοιπόν, ένας περίπου μήνας για το ζευγάρι για να υποδεχτεί το παιδί του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.