Αν Χες: Είχε αποκαλύψει ποιες θα ήθελε να την υποδυθούν όταν πεθάνει

Αν Χες: Είχε αποκαλύψει ποιες θα ήθελε να την υποδυθούν όταν πεθάνει

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της επτά μήνες πριν τον θάνατό της, την πιο νεανική εκδοχή της θα ήθελε να υποδυθεί η Μάιλι Σάιρους ή η Κρίστεν Μπελ

anne-heche-mak2
Επτά μήνες πριν το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή της, η Αν Χες είχε αποκαλύψει ποιες ηθοποιοί θα ήθελε να την υποδυθούν, σε περίπτωση που γυριστεί ποτέ κάποια βιογραφική ταινία για εκείνη.

Η ηθοποιός που έχασε τη ζωή της λίγες ημέρες μετά το τροχαίο υπό την επήρεια κοκαΐνης, είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη τον Ιανουάριο στο podcast «Behind the Velvet Rope with David Yontef», το οποίο όμως κυκλοφόρησε σήμερα. 

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, την πιο νεανική εκδοχή της θα ήθελε να υποδυθεί η Μάιλι Σάιρους ή η Κρίστεν Μπελ. «Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν την ικανότητα να βγάζουν το χιούμορ που διαθέτω κι εγώ», είχε δηλώσει.

«Και οι δύο μοιράζονται μια ικανότητα να αντιμετωπίζουν τον κόσμο, με τον τρόπο που το κάνω κι εγώ. Νιώθω ότι έτσι θα ήθελα να απεικονιστεί η ζωή μου», ανέφερε στη συνέχεια.

Ανέφερε μάλιστα, πως θαυμάζει τη Μάιλι Σάιρους από την πρώτη στιγμή που την είδε στον ρόλο της Χάνα Μοντάνα. «Έχει ικανότητες. Μπορεί να τα καταφέρει. Για να έκανε αυτό, να πάει στη Disney και να δοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο και στη συνέχεια, να κάνει το Wrecking Ball, τότε μπορεί να το κάνει. Θαυμάζω τον τρόπο που κινείται, που τραγουδάει, τη φωνή και τη συμπόνια της, αλλά και τον τρόπο που αγαπάει τους πάντες και το δείχνει στη σκηνή. Θέλω να δω έναν αγνό καλλιτέχνη στη θέση αυτή, οπότε νομίζω ότι η Μάιλι είναι η κατάλληλη. Είναι μεγάλη ηθοποιός», εξήγησε.

Κλείσιμο

Όσο για την Κρίστεν Μπελ, η Αν Χες είχε δηλώσει πως τρέφει μεγάλη αδυναμία για εκείνη, από την περίοδο που συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Gracie's Choice». «Η Κρίστεν Μπελ μου έδωσε τη δεύτερη υποψηφιότητά μου για Emmy. Βλέπω τον εαυτό μου πολύ σε αυτή. Θα το κάνει με χαρά, με την υπέροχη προσωπικότητά της και τη γοητεία της. Έχει υπέροχο συγχρόνισμο και χιούμορ», είχε πει χαρακτηριστικά.

an_hecke

Μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο, στο οποίο «πρωταγωνίστησε», η ηθοποιός Αν Χες άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών. Η ηθοποιός βρισκόταν σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και τράκαρε το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα και «έχοντας κάνει χρήση κοκαϊνης».

Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε στο αίμα της Χες μετά το φρικτό ατύχημα, όμως οι Αρχές επισήμαναν ότι η πρώην της Έλεν ντε Τζενέρις δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε φωτογραφία που την έδειχνε με ένα μπουκάλι βότκα στο αμάξι.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος, και αφού η Χες αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Οι γιατροί της ηθοποιού είχαν ενημερώσει την οικογένειά της, ότι δεν θα επιβίωνε. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Χες παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειάς της, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων.



Ειδήσεις σήμερα:

Τελικά μάθαμε να ζούμε τον κορωνοϊό - «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών

Ενοχλούν την Τουρκία οι ελληνικές σημαίες στην Ψέριμο

Εξοικονομώ 2021: Εντάσσονται πλέον όλοι οι επιλαχόντες - Πάνω από 87.000 οι δικαιούχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης