Τη γιορτή αλλά και τα γενέθλιάτης έχει σήμερα η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία.
Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη Μαρία Βοσκοπούλου, μέσα από τα social media της.
Γι αυτό και ανάρτησε στο Instgaramμία σειρά από φωτογραφίες των δυο τους μαζί με τον αείμνηστο τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άντζελα Γκερέκου έγραψε:
«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γεμίσες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδι της Παναγιάς ελεγε ο μπαμπας σου... Σημερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπεροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Απο τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιοχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σαγαπαμε πολύ. Εγω από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκει...».
Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Άντζελα Γκερέκου
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.