Λαμία: Καρέ-καρέ η διάρρηξη ζαχαροπλαστείου - Άδειασαν το ταμείο, πήραν... γλυκά και για το σπίτι!
Τελείωσαν τη «δουλειά» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
Αποφασισμένοι να... βγάλουν χρήματα ήταν δύο κακοποιοί χθες το βραδύ που διέρρηξαν ζαχαροπλαστείο στη Λαμία.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του lamiareport.gr, αρχικά ψάχνουν τα συρτάρια στα γραφεία και στη συνέχεια μπαίνουν στον κυρίως χώρο του ζαχαροπλαστείου, όπου τους καταγράφει και η κάμερα ασφαλείας.
Ο ένας από τους δύο, καλύπτωντας το κεφάλι του με την μπλούζα -για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του- αδειάζει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος.
Παρά το θράσος τους όμως να εισβάλουν στο μαγαζί στη 1:40 τη νύχτα, ο δεύτερος δεν δίαστασε να πάρει και... δύο ποτά και κάποια γλυκά για τον δρόμο!
Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ολοκλήρωσαν τη δράση τους και το έβαλαν στα πόδια, για να μην γίνουν αντιληπτοί.
Το Plastic Free Greece πέρασε και από την Πλαζ του ΕΟΤ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με έναν παράκτιο καθαρισμό από τους ακούραστους εθελοντές που άφησε πεντακάθαρη αυτήν την υπέροχη αστική παραλία, στις 18 Μαΐου.
Η εταιρεία προσανατολίζεται σταθερά προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενσωματώνοντας το περιβάλλον και την κοινωνία στον πυρήνα της στρατηγικής της μέσω ενός ολοκληρωμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας.