Αν Χες: Το μήνυμα της γυναίκας που η ηθοποιός κατέστρεψε το σπίτι της όταν έριξε πάνω του το αυτοκίνητό της

Αν Χες: Το μήνυμα της γυναίκας που η ηθοποιός κατέστρεψε το σπίτι της όταν έριξε πάνω του το αυτοκίνητό της

«Η όλη κατάσταση είναι τραγική και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους», είπε η Λιν Μισέλ

Ann_Heche
Η γυναίκα που γλίτωσε οριακά το θάνατο όταν το αυτοκίνητο της Αν Χες έπεσε πάνω στο σπίτι της - προκαλώντας φωτιά και καταστρέφοντας όλα τα υπάρχοντά της - έστειλε ένα ειλικρινές μήνυμα στην οικογένεια και τους φίλους της εκλιπούσας ηθοποιού.

Παρά τις δικές της απώλειες, η Λιν Μισέλ εξέφρασε τη θλίψη της στη σελίδα της στο Instagram λίγες ώρες αφότου επιβεβαιώθηκε ότι η Χες είχε τεθεί εκτός μηχανικής υποστήριξης λόγω εγκεφαλικής βλάβης που προκλήθηκε από εισπνοή καπνού.

«Η είδηση του θανάτου της Αν Χες είναι συγκλονιστική. Η οικογένειά της, οι φίλοι της και ειδικά τα παιδιά της έχουν πραγματικά υποστεί μεγάλη απώλεια και η καρδιά μου τους συμπονάει», ανέφερε. «Η όλη κατάσταση είναι τραγική και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους».



Την προηγούμενη ημέρα, η Λιν Μισέλ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη στήριξαν μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα «GoFundMe» που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της από τους γείτονες και τους ιδιοκτήτες του σπιτιού.

«Γεια σε όλους, είμαι η Λιν Μισέλ που ακόμα αναρρώνει και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι το πάνω και τι το κάτω, αλλά ήθελα να στείλω ένα τεράστιο, τεράστιο ευχαριστώ σε όλους από όλο τον κόσμο για τη συντριπτική ποσότητα αγάπης και συμπόνιας και γενναιοδωρίας και καλοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι την τελευταία εβδομάδα».



«Είναι τυχερή που ζει»  είχαν πει οι γείτονες της. Η Λιν Μισέλ βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο όταν το Mini Cooper της Χες έπεσε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την προηγούμενη Παρασκευή.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Το τέλος της Ενισχυμένης Εποπτείας: «Χώρος» για νέα μέτρα, τι αλλάζει στις 20 Αυγούστου


Βόλος: Νεκρή βρέθηκε 72χρονη μέσα στο σπίτι της - Ήταν μέρες πεθαμένη


Μύκονος: Ο 50 Cent ζωντανά σε κλαμπ του νησιού για δύο ώρες και... 300.000 ευρώ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης