Στο beach club «SantΑnna» της Μυκόνου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ο διάσημος Αμερικανός ράπερ 50 Cent.
Έχοντας προκαλέσει... πανικό με την εμφάνισή του, χθες, στη Μικρή Βενετία, όπου απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης, ο 50 Cent θα λάβει για δύο ώρες το ποσό των 250.000 ευρώ, συν άλλες 50.000 ευρώ για το αεροπλάνο που τον έφερε και θα τον γυρίσει πίσω στην Αμερική, μετά την εμφάνισή του στη Μύκονο.
Όπως έγραφε το protothema.gr από τις 11 Ιουλίου, οι τρεις επιχειρηματίες του κλαμπ, οι οποίοι έκλεισαν τον 50 Cent, το έκαναν γνωρίζοντας ότι στο νησί τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου βρίσκονται πολλοί Αμερικανοί καλοί πελάτες τους, οι οποίοι φυσικά δεν θα δίσταζαν να πληρώσουν ακόμη και 50.000 ευρώ για ένα προνομιακό τραπέζι.
Ο 47χρονος Αμερικανός ράπερ, κατά κόσμον Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ο 3ος, άρχισε να ραπάρει και οι θαμώνες του μαγαζιού να χορεύουν στους ρυθμούς του.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.