Μαρία Καβογιάννη: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Μαρία Καβογιάννη: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Η ηθοποιός αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα για τον ρόλο της στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

kavogianni__1_
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές για τη νέα σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Μια νύχτα του Αυγούστου», είναι η Μαρία Καβογιάννη,  η οποία χρειάστηκε να κάνει μία νέα αλλαγή στην εμφάνισή της, πιθανότατα για τις ανάγκες του ρόλου της.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της το νέο της λουκ με μία φωτογραφία της από τα γυρίσματα της σειράς. 

Στο στιγμιότυπο - κολάζ από δύο φωτογραφίες της στο Instagram, η Μαρία Καβογιάννη ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και φορώντας ένα κουστούμι εποχής. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Αυγουστιάτικο γύρισμα».

Δείτε τι ανέβασε
kavogiannikokkinomalla


Πρόσφατα, η Μαρία Καβογιάννη απαθανατίστηκε κι σε άλλη μία φωτογραφία της από τα γυρίσματα. Ποζάροντας μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιώργο Καραμίχο, χαμογελούν στον φακό.

«Αν μπορείς μη γελάς όταν έχεις δίπλα σου τη Μαρία Καβογιάννη. Τι ευλογία να δουλεύεις με μια τέτοια ηθοποιό και ένα τέτοιο άνθρωπο» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram



Η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε φέτος με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ πρωταγωνιστούν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, ξεκίνησαν στις 20 Ιουνίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Συρροή κρουσμάτων Covid στο Γηροκομείο Ξάνθης - Νόσησαν 36 άτομα

Λαμία: 44χρονος χτύπησε νοσηλεύτριες του νοσοκομείου - «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε

Χατζηδάκης: «Παραγραφή οφειλών στον ΕΦΚΑ στη 10ετία» - Ποιους αφορά





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης