Άλεκ Μπάλντουιν: Ξέσπασαν κατά του ηθοποιού στο Instagram για το μήνυμα στήριξης στην Αν Χεκ

Άλεκ Μπάλντουιν: Ξέσπασαν κατά του ηθοποιού στο Instagram για το μήνυμα στήριξης στην Αν Χεκ

Η Χεκ νοσηλεύεται εξαιτίας σοβαρού τροχαίου και ο κόσμος στα social media τη θεωρεί υπεύθυνη, μετά τη βότκα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της

badwinheche
Μήνυμα υποστήριξης στη φίλη και άλλοτε συμπρωταγωνίστριά του, Αν Χεκ, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, θέλησε να στείλει ο Άλεκ Μπάλντουιν, αλλά μερικοί δεν στάθηκαν στην καλή πρόθεσή του.

Η Χεκ εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω ενός σοβαρού τροχαίου την Παρασκευή και το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες. Η αρμόδια ομάδα διάσωσης κατάφερε να τη βγάλει από το αυτοκίνητο  και πλέον βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο.

Λόγω ενδείξεων, που τη θέλουν να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρούν, ότι η Χεκ ήταν μεθυσμένη αποδίδοντάς της την αποκλειστική ευθύνη.
Μέσα απο ένα βίντεο, ο Μπάλντουιν της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα. Αρχικά, ακούγεται να λέει:

«Γεια, θέλω απλώς να στείλω τις καλύτερες ευχές μου και όλη μου την αγάπη στην Αν Χεκ. Η Άν είναι παλιά μου φίλη».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις ταινίες που έπαιξαν μαζί, όπως την ταινία «Ένορκος» επισημαίνοντας: «Δεν υπήρχαν πολλές γυναίκες από αυτές δούλεψα μαζί, που να ήταν γενναίες με τον τρόπο που είναι η Αν. Θα έκανε τα πάντα… ήταν πολύ πρωτότυπη. Είναι μια απίστευτα ταλαντούχα γυναίκα».

«Σ 'αγαπώ Άννα. Σ 'αγαπώ και νομίζω ότι είσαι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Ελπίζω να το ξεπεράσεις αυτό. Η καρδιά μου είναι μαζί σου. Λυπάμαι που σου συνέβη αυτό το τραγικό πράγμα και σου στέλνω όλη μου την αγάπη. Όλοι, ελάτε μαζί μου, παρακαλώ να στείλουμε την υποστήριξη και την αγάπη τους στην υπέροχη Αν Χεκ. Ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο 




Η ανάρτησή του απέσπασε χιλιάδες likes αλλά πολλοί από τους ακόλουθούς του άρχισαν να τον χλευάζουν με επικριτικό τρόπο. «Έβαλε ζωές σε κίνδυνο», «Φίλε κυριολεκτικά μέθυσε και επιτάχυνε. Είναι τυχερή που δεν σκότωσε κανέναν», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο Μπάλνουιν.

Δείτε μερικά από τα αρνητικά σχόλια  που δέχτηκε
Κλείσιμο
baldwin928
baldwinheche
baldwin082


Το τροχαίο ατύχημα, συνέβη τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου. Η πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις έπεσε με το όχημά της πάνω σε ένα γκαράζ, για να αναπτύξει στη συνέχεια ξανά ταχύτητα και το προσκρούσει σε μια πολυκατοικία όπου και εξερράγη με την ίδια μέσα.

Δείτε το βίντεο από το ατύχημα
Η 53χρονη Χεκ υπέστη, σύμφωνα με τη DailyMail πολύ σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από τις άμορφες μάζες του αυτοκινήτου.

Οι πρώτες εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα από τον τόπο που σημειώθηκε τροχαίο επιβεβαιώνουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Τον γύρω του διαδικτύου κάνει ακόμη, φωτογραφία της Χεκ λίγο πριν το ατύχημα με ένα μπουκάλι βότκα να είναι τοποθετημένο σε θήκη του αυτοκινήτου. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, η Χεκ διασωληνώθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης