Σπύρος Μαρτίκας: Στη Μύκονο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου - Δημοσίευσε την αγαπημένη της φωτογραφία

Σπύρος Μαρτίκας: Στη Μύκονο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου - Δημοσίευσε την αγαπημένη της φωτογραφία

«Και όταν με κοιτάει... Η οπτική επαφή είναι ένα επικίνδυνο πράγμα, επικίνδυνο, αλλά όμορφο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του

Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2022-07-25T085616_692
Τον απόλυτο έρωτα ζουν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο Survivor, απέδειξε πως η σχέση του είναι το ίδιο δυνατή και έξω από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, αφού έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο, απολαμβάνουν διακοπές... διαρκείας.

Από τη Μύκονο στην Πάρο και πάλι πίσω, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας δείχνουν πως διασκεδάζουν ο ένας με τη συντροφιά του άλλου και φροντίζουν να μοιράζονται με το κοινό τους στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μαζί.

Το τελευταίο 24ωρο ο φαρμακοποιός δημοσίευσε μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά φωτογραφιών με την αγαπημένη του. Στη συνέχεια, αποκάλυψε και ποια από όλες είναι η αγαπημένη της. «Και όταν με κοιτάει... Η οπτική επαφή είναι ένα επικίνδυνο πράγμα, επικίνδυνο, αλλά όμορφο. Τόσο όμορφο», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας στη λεζάντα της πρώτης του ανάρτησης.



Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μετά από προτροπή της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία του επισήμανε στα σχόλια πως έχει ξεχάσει να αναρτήσει την αγαπημένη της φωτογραφία, ο αγαπημένος της φαρμακοποιός προχώρησε σε μια δεύτερη δημοσίευση.

βρισηιδα

«Δεν σου χαλάω χατίρι!! Η αγαπημένη σου φωτό!!», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης