Ησαΐας Ματιάμπα: «Όταν ήμουν στο δημοτικό ήθελα να γίνω ιερέας»
«Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Για τα παιδικά του χρόνια, τον παππού του αλλά και τον θάνατο του πατέρα του μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στη σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη.
Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη», όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο παππούς του ήταν ιερέαςκαι ότι ο ίδιοςαργότερα ήθελε να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
«Ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί και πειραχτήρι. Έκανα φουλ σκανταλιές. Από 13 χρονών είχα δηλώσει στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Ο παππούς μου ήταν ιερέας και όταν ήμουν δημοτικό ήθελα να γίνω και εγώ. Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα ήθελε να δοκιμάσει αυτό το στοιχείο», είπε χαρακτηριστικά, ο Ησαΐας Ματιάμπα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl49gpmewwxl)
Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε και για τον γιο του, Ηρακλή, αλλά και στον θάνατο του πατέρα του. Σχετικά με αυτό είπε: «Ο Ηρακλής γεννήθηκε το 2018 και 2 χρόνια αργότερα “έφυγε” ο μπαμπάς μου. Άλλαξε πολύ ο τρόπος της σκέψης μου. Άλλαξα μέσα μου, άλλαξαν πολλά πράγματα. Από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου είναι σαν να υπάρχει ένα χέρι πάνω μου και να μου δείχνει τι να κάνω».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.