Ελεονώρα Μελέτη για Light: «Εγώ θα πω στο παιδί μου ότι το χρήμα, τα όπλα και οι γυναίκες δεν είναι το παν»

Ελεονώρα Μελέτη για Light: «Εγώ θα πω στο παιδί μου ότι το χρήμα, τα όπλα και οι γυναίκες δεν είναι το παν»

Η παρουσιάστρια απάντησε, μέσω της εκπομπής της στον τράπερ για τις δηλώσεις που έκανε, σχετικά με τους γονείς και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους - Δείτε βίντεο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__7_
Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική της απάντηση έδωσε στον Light.

Η διάσημη παρουσιάστρια πήρε θέση στην «κόντρα» που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον τράπερ και την Μπέττυ Μαγγίρα και θέλησε να του δώσει μία μικρή συμβουλή μέσα από την εκπομπή της.

«Θέλω να πω κάτι στον φίλο μου τον Light, ο οποίος να σας θυμίσω ότι όταν είχαμε ανέβει πάνω στη σκηνή, είχε γυρίσει και είχε πει ότι έχω στιγματίσει τα εφηβικά του χρόνια και ότι έχει μεγαλώσει μαζί μου. Θέλω λοιπόν να του πω ότι είναι καλλιτέχνης, καλώς ή κακώς, κι όπως ξέρει οι καλλιτέχνες επηρεάζουν την κοινή γνώμη, όπως και τα ΜΜΕ, όπως η εκκλησία, το σχολείο, η κοινωνία κι η οικογένεια. Δεν είναι μόνο η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cks646ceqowh)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν είναι μόνο αυτοί οι φορείς που επηρεάζουν το παιδί, καθώς στη συνέχεια της ζωής του «βγαίνει προς τα έξω».

«Από τη στιγμή που το παιδί αρχίζει και βγαίνει προς τα έξω, επηρεάζεται και από άλλους φορείς. Πρέπει λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί. Ο γονέας ναι, θα κάνει τη δουλειά του, αλλά πρέπει και οι καλλιτέχνες, επειδή τα παιδιά τους θαυμάζουν. Πρέπει όλοι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Εγώ θα πω στο παιδί μου ότι το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες δεν είναι το παν σε αυτή τη ζωή. Θα πρέπει όμως, κι εκείνοι να βοηθήσουν λιγάκι, γιατί αυτή τη στιμή αποτελούν πρότυπα», είπε κλείνοντας.

Υπενθυμίζεται πως σε story που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη, ο γνωστός τράπερ δήλωσε μεταξύ άλλων:  «Ως απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες, που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε πως η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν, είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς ή σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας να είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς».


Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Επιθυμώ τη θανατική ποινή για τη δικαίωση των παιδιών μου», λέει ο πατέρας των θυμάτων

Το «βαγόνι» Μακρόν-Σολτς-Ντράγκι «φρενάρει» στο φυσικό αέριο, τον πληθωρισμό και τα ομόλογα

Δυο νεκροί και ένας τραυματίας από πυρά μπροστά σε εκκλησία στην Αλαμπάμα - Συνελήφθη ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης