ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Χ-Factor: Με μια βραδιά γεμάτη μουσική, παλμό και εκπλήξεις ξεκίνησαν τα live shows

Χ-Factor: Με μια βραδιά γεμάτη μουσική, παλμό και εκπλήξεις ξεκίνησαν τα live shows

Το 1ο live show κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές φωνητικές και σκηνικές επιδόσεις, την κορυφαία παραγωγή και την αλληλεπίδραση κριτών και διαγωνιζόμενων - Δείτε φωτογραφίες

X_FACTOR_1
Με μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μουσική, παλμό και εκπλήξεις ξεκίνησαν τα live shows του «Χ-Factor» στο MEGA την Κυριακή 22 Μαΐου.

Το θεαματικό 1ο live show του «X Factor», που παρουσίασε ο Αντρέας Γεωργίου από το ολοκαίνουργιο σκηνικό, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ζωντανό κοινό, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές φωνητικές και σκηνικές επιδόσεις, την κορυφαία παραγωγή και την αλληλεπίδραση κριτών και διαγωνιζόμενων.

CASE_ZERO

Το «Χ Factor» κατέκτησε και τα social media. To #XFactorGR έγινε πρώτο trend στο Twitter, με χιλιάδες απολαυστικά tweets να ανεβαίνουν σε όλη τη διάρκεια του live show. Ταυτόχρονα, το MEGA ήταν το πρώτο ελληνικό κανάλι που μετέδωσε σε live streaming στο TikTok μέρος του on air show, αποσπώντας χιλιάδες likes από τους χρήστες της πλατφόρμας.

ΑΝΤΡΕΑΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΥ__ΗΛΙΑΣ_ΨΙΝΑΚΗΣ__ΧΡΗΣΤΟΣ_ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Κλείσιμο

Με την πιο fun διάθεση, οι κριτές-μέντορες Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, σχολίαζαν τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων, ανταλλάζοντας πειράγματα και ατάκες. Ο γκεστ σταρ Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε σε έναν ρόλο-έκπληξη, κάνοντας τις δικές του καυστικές παρεμβάσεις και προσφέροντας ασυλία σε δύο διαγωνιζόμενους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΝΤΑΣΙΟΣ

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν από το backstage την ατμόσφαιρα αλλά και την αγωνία των διαγωνιζόμενων.

ΗΛΙΑΣ_ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ__ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΛΙΟΛΙΟΥ

Στο 1ο live show διαγωνίστηκαν οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου. Μετά την ψηφοφορία του κοινού, από τη φάση των live shows αποχώρησαν η Αριστέα Αλεξανδράκη από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και οι Case Zero από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

ΑΝΤΡΕΑΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΥ_2

Το 2ο live show του «X Factor» έρχεται την Κυριακή 29 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA με την αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου, και με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.


Ειδήσεις σήμερα

Επιπλέον παροχές για όσους επιλέξουν «προσωπικό γιατρό»

Θρίλερ με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία – Όρος η εδαφική ακεραιότητα λέει ο Ζελένσκι

Βροχές στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια σήμερα - Έρχεται «μίνι» καύσωνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης