Μπέττυ Μαγγίρα για Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια με χολή και μίσος και να μην απαντάμε»

Μπέττυ Μαγγίρα για Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια με χολή και μίσος και να μην απαντάμε»

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικά με την απάντηση που έδωσε ο ηθοποιός στη λεκτική επίθεση που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του - «Αδερφή είμαι, αλλά καλή», είχε πει, την ώρα που παρουσίαζε τη Eurovision

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__10_
Στο σχόλιο που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ παρουσίαζε τον β' ημιτελικό της Eurovision, αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», την οποία και παρουσιάζει, θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τη συγκεκριμένη «λεκτική επίθεση».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού της Eurovision, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Eurovision 2022 - Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Αναφορικά με τη δήλωσή του λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Διάβασα ότι οι απόψεις διίστανται σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος, που απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο. Εγώ νομίζω πως πρέπει να απαντάς, όπως νιώθεις. Από τη μία λένε πως όταν απαντάς, δίνεις αξία στο κακόβουλο σχόλιο να ακουστεί, οπότε δεν απαντάς καθόλου. Από την άλλη όμως, δεν γίνεται κι εμείς να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά, με χολή, μίσος, κακεντρέχεια και να μην απαντάμε ποτέ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck117uf2f7c9)

«Είναι και αποστομωτικό. Δηλαδή, το κόβεις μετά, είναι σαν να λες "μην ξαναστείλεις ένα τέτοιο σχόλιο, γιατί.. ορίστε!"», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.



Ειδήσεις σήμερα

Ήρωας στο Καζακστάν έσωσε τρίχρονο κοριτσάκι που κρεμόταν από παράθυρο του 8ου ορόφου πολυκατοικίας

Σύρος: 37χρονος βρέθηκε νεκρός στα βράχια – Όλα δείχνουν αυτοκτονία

Μπορέλ: «Να εξηγήσουμε στον κόσμο πως η βαθιά οικονομική κρίση οφείλεται στον πόλεμο και όχι στις κυρώσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης