Δεν χάνει την ευκαιρία και όποτε βρεθεί στη θάλασσα ρίχνει τις βουτιές του. Ο Γιώργος Λιάγκας που είναι χειμερινός κολυμβητής βρέθηκε τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό του στην Τήνο παρέα με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.
Ωστόσο, όπως το συνηθίζει πετάχτηκε μέχρι τη Μύκονο όπου απόλαυσε τα πεντακάθαρα και παγωμένα νερά της Φτελιάς και έπαιξε με τα παιδιά του στην παραλία. Εκεί ήταν και η κάμερα του Mykonos Live TV και κατέγραψε το μπάνιο του.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή