Νικηφόρος: «Άμα θέλω να γράψω τραγούδι, πρέπει να είμαι χωρισμένος και να 'μαι στα πατώματα»
Ο τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μουσικής, αλλά και τη συμμετοχή του στο J2US με την Ιωάννα Τούνη
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νικηφόροςκαι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή του στο J2US.
Ο γνωστός τραγουδιστής που διαγωνίστηκε στο μουσικό σόου με τηνΙωάννα Τούνη, μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το «Κοσμοράδιο 95,1» και αρχικά, αναφέρθηκε στην άρνηση που είχε για να συμμετάσχει.
«Δεν ήθελα καν να πάω στην αρχή. Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία μου και είπα "ξεχάστε το, δεν πάω". Μετά, με παίρνει ένας άλλος εξωτερικός συνεργάτης και του λέω πάλι ότι δεν θέλω να πάω. Μου είπε να το σκεφτώ κι εγώ του ζήτησα μία μέρα. Κάνουμε ένα ραντεβού και μου πρότειναν την Ιωάννα Τούνη, μαζί με κάπους άλλους. Ε, τότε για άλλη μια φορά είπα "ξεχάστε το"», ανέφερε ο τραγουδιστής.
Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να είναι αρνητικός για το ντουέτο με τη γνωστή Instagrammer.
«Πίστευα ότι δεν ταιριάζουμε. Η Ιωάννα είναι ένας πληθωρικός χαρακτήρας, εγώ είμαι χαμηλών τόνων. Μετά από λίγο όμως, τυχαίνει να έρθει η Ιωάννα στο ραντεβού για να το κάνουμε όλοι μαζί και είδα ότι τραγουδάει καλά. Και λέω "κοίτα, να δεις τώρα". Τότε μου μπήκε το μικρόβιο για να πω ότι το κάνουμε», εξήγησε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην πορεία του μέχρι τώρα, στον χώρο του τραγουδιού και δήλωσε πως για να γράψει τα τραγούδια του, πρέπει να είναι «στα πατώματα».
«Άμα θέλω να γράψω, πρέπει να είμαι χωρισμένος και να 'μαι στα πατώματα. Τώρα είμαι μόνος πολύ καιρό. Πρώτον, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και ταυτόχρονα, για να συμβεί μια σχέση, πρέπει να ερωτευτώ. Το βρίσκω πολύ δύσκολο αυτό. Δεν θέλω να είμαι σε μία συμβατική σχέση», είπε κλείνοντας.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.